Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Skive

Lejligheder i Skive

161 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses7 værelses
161 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. lejlighed på 81 m²
Skive, Resenvej
5.500 DKK4 timer siden
...
Side1af 9

Lignende annoncer i Skive

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed til leje i Skive på BoligPortal

Hvis du er på udkig efter en ledig lejlighed til leje i Skive, så er du landet det helt rigtige sted. Hos BoligPortal kan du finde et stort udvalg af ledige lejligheder i Skive og resten af Danmark. Det kan være, at du skal flytte i en ny lejlighed, fordi du har fået nyt job, så leder du måske efter en 2 værelses lejlighed i Skive ? Det kan også være, at du bare drømmer om at bo i Skive og er åben for at lede blandt alle typer lejeboliger i Skive ?

Her på siden kan du benytte dig af filtreringen, hvis du har nogle særlige krav til lejligheden. I samme anledning, kan du oprette en BoligAgent , så du får besked, når nye lejligheder i Skive, bliver lagt op på siden.

Uanset hvilken type lejlighed, værelse eller hus , du er på udkig efter, så er BoligPortalen et godt sted at starte jagten efter din næste drømmebolig.

Find din næste lejlighed i Skive

Hvis du går og overvejer at flytte til Skive, så kan vi sagtens forstå dig. Skive er med sin nordjyske placering, lige ud til Skive Fjord, en herlig og naturskøn by at bo i. Bosætter du dig i en lejlighed i denne by, så kan du opleve den glade Skive Garde i gadebilledet, du kan tage ud at spise på et af byens mange spisesteder eller du kan tage på rundkørsel-safari og se Skives 11 stjerner, der alle er placeret lige midt i rundkørslerne.

Bare fordi Skive er en lidt mindre nordjysk by, skal der ikke gås på kompromis med udvalget af dejlige oplevelser til byens borgere. Så hvad venter du på, bliv en del af Skive og bosæt dig i en lejlighed i denne by.

Spred din søgning til nærliggende byer

Hvis du ønsker at finde din næste lejlighed i Skive hurtigst muligt, så kan det være en fordel at sprede din søgning til de nærliggende byer. Du kan for eksempel søge lejlighed i Viborg , Herning eller Holstebro . Fra disse byer kan du nemt komme til og fra Skive, hvis det er i Skive du har dit job eller dit studie. Husk også, at du hos BoligPortal kan gå på opdagelse i vores store udvalg af lejligheder til leje i Danmark . Held og lykke med at finde den rigtige lejlighed med den helt rette beliggenhed.

3 gode grunde til at vælge en lejlighed i Skive

Hos BoligPortal ønsker vi at gøre vejen mellem lejer og udlejer kortere, og derfor har vi herunder fremhævet 3 gode grunde til, at du bør vælge at bo til leje i en lejlighed i Skive. Læs med og bliv klogere på, hvad byen kan tilbyde og find ud af om det er i Skive, du skal på jagt efter din næste lejlighed.

1. Flere kvadratmeter for pengene

I Skive kan du være heldig at finde store 3 værelses lejligheder til leje for under 5000 kroner . Huslejepriserne i byen er generelt meget lave, så bosætter du dig her, får du virkelig meget lejlighed for dine penge. Det kan være, at du er kommende studerende i Skive og derfor drømmer om en billig husleje, så er det bare med at komme i gang med søgningen efter din næste og måske første lejlighed.

2. Skiveegnens inviterende natur

Vælger du at finde en ledig lejlighed til leje i Skiveegnen, så kommer du til at bo i et unikt og idyllisk landskab. I området omkring Skive er der masser af vandløb, skove og selvfølgelig den store fjord, så omend du drømmer om eller allerede dyrker sejlads, cykling eller lystfiskeri, så er mulighederne rige i Skive og omegn. Skynd dig at finde din næste lejlighed i Skive og lad dig invitere til at komme i gang med at dyrke din friluftshobby.

3. Skønt miljø for uddannelse og ungdomsliv

Hvis du endnu ikke har valgt hvilken by, du gerne vil søge uddannelse i, så læs med her. I 2020 fik Skive kommune 6. pladsen i kåringen af Danmarks bedste studieby, så byen er ikke helt tosset at bosætte sig i, hvis du drømmer om at studere i en af de lidt mindre byer i Danmark. I skive kan du både tage en videregående uddannelse på Skive Kaserne eller på Social- og Sundhedsskolen. Du finder også Erhvervsakademi Dania og VIA University College i Skive. Der er altså rig mulighed for, at du kan finde både lejlighed og studie i den dejlige nordjyske by.

Vi håber, at du har nydt læsningen om alle de gode potentialer ved Skive og stort held og lykke med jagten efter den perfekte lejlighed i Skive. Hvis du ikke er helt klar til at slippe fortællingen om Skive endnu, så kan du lige få et sidste funfact med herunder.

Fun fact: Bo til leje i byen, som to store musikstjerner kommer fra

Vælger du at finde din næste lejlighed i Skive, så kommer du til at bo i den by hvor Mattias Kolstrup og Mads Langer er vokset op. Mattias Kolstrup er tidligere forsanger i rockbandet Duné, som du måske kender, hvis du er 90’er barn? Den gode hr. Kolstrup er nu gået solo og har udgivet solodebutpladen “Havent felt this great since 1988”.

Fortællingen om Mads Langer er en lidt anden. Han er primært kendt som soloartist og en meget produktiv og folkekær popsanger. Mads Langer er også et kendt ansigt fra programmet Toppen af Poppen, hvor musikere fortolker hinandens numre og synger deres unikke fortolkninger højt for hinanden. Måske noget af deres talentmasse smitter af, hvis du bosætter dig i samme by, hvem ved?

Prøv at fange lidt af den musikalske inspiration fra Skive og find din næste lejlighed her i byen.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play