Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Sæby

Lejligheder i Sæby

26 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses
26 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 53 m²
Sæby, Gl. Ålborgvej
3.500 DKK2 dage siden
Side1af 2

Lignende annoncer i Sæby

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find ledig lejlighed i Sæby hos BoligPortal

Ovenfor finder du en oversigt over alle vores ledige lejligheder i Sæby, så du nemt kan undersøge mulighederne. Vi har også landsdækkende oversigter over vores udvalg af ledige lejligheder , huse , rækkehuse og værelser til leje , hvis du er interesseret i lejeboliger andre steder end Sæby.

Har du et specifikt behov, kan du også undersøge vores oversigt over delevenlige lejligheder , møblerede lejligheder til leje eller lejligheder med altan .

Er du interesseret i andre boligtyper end lejligheder i Sæby?

Sæby er en gammel havneby med smukke huse og charmerende gader. Er du interesseret i andre boligtyper end lejligheder i Sæby, er der også rig mulighed for at finde huse , rækkehuse eller værelser til leje i Sæby og opland. Du kan både finde skønne lejemål i Sæby centrum, men også omkring byen eller ved Sønderstrand.

Opdag fordelene ved at leje en lejlighed i Sæby

Går du og leger med tanken om at finde en lejlighed i Sæby? Nedenfor vil vi gerne præsentere dig for nogle af de fordele, som Sæby har at byde på:

Smuk beliggenhed ved havet

Finder du en lejlighed i Sæby, får du den smukke beliggenhed ved havet. Den dejlige strand giver dig mulighed for at nyde de solrige dage og tage en forfriskende svømmetur.

Tæt på naturen

Hvis du er en person, der ønsker at være tæt på naturen, vil du elske at bosætte dig i Sæby. Byen har flere skove og søer og ikke mindst smukke landskaber, der giver mulighed for fiskeri, cykling, vandreture og andre udendørsaktiviteter.

Trygt miljø

I Sæby får du et fredeligt og trygt miljø, som er med til at skabe de mest ideelle rammer for familien og en afslappet livsstil. I byen finder du også alt, hvad du har brug for i hverdagen, såsom butikker, dagligvarebutikker, restauranter, sportsklubber og meget mere, som er med til at opfylde forskellige behov og interesser.

Find hurtigt og nemt en lejlighed i Sæby

Hos BoligPortal ønsker vi, at din boligjagt skal gå så nemt som muligt. Derfor stiller vi en række redskaber til rådighed i din søgning, som skal gøre den mere præcis og hurtig, så du bedre kan få fat i den rette lejlighed i Sæby, der passer til dine drømme og ønsker.

Filtrér dig til en mere præcis søgning

Til venstre finder du en række muligheder for filtrering, som kan gøre din søgning mere præcis. Det kan hjælpe dig til at skabe et endnu bedre overblik over de ledige lejligheder i Sæby. Ved at filtrere efter kriterier såsom størrelse, antal værelser eller om husdyr er tilladt kan du nemt finde frem til alle de lejemål, som er potentielle matches i din boligsøgning.

Når du filtrerer i din søgning er det vigtigt at huske, at du i din visning udelukker alle lejligheder i Sæby, der ikke lever op til kriterierne. Derfor er det vigtigt at gøre op med dig selv, hvad der er faste krav og hvad der i stedet blot er ønsker. Vil du for eksempel gerne have vist de billigste lejligheder i Sæby, kan du i stedet for filtreringerne vælge at sortere efter husleje med laveste beløb først. Det gør du ved at vælge ‘sortering’ i toppen af siden til højre.

Find hurtigt lejlighed i Sæby med en gratis BoligAgent

Når du har fundet frem til en filtrering, der giver mening for din boligsøgning, anbefaler vi, at du aktiverer en BoligAgent for den konkrete filtrering. Det gør du ved at klikke i den orange boks øverst til venstre.

Ved at oprette en gratis BoligAgent får du fremover besked over mail, når nye lejligheder i Sæby, der passer til dine kriterier, bliver lagt op på platformen. På den måde kan du hurtigt og nemt finde en lejlighed i Sæby og du behøver ikke selv aktivt at holde øje med nye lejligheder på siden.

Sæby har flere områder at byde på

Sæby har meget mere at byde på end blot Sæby centrum. Er du på udkig efter et lejemål i et af de andre områder omkring Sæby, har vi også samlet oversigter over disse. Kig for eksempel med specifikt i landsbyer såsom Lyngså , Syvsten , Voerså eller Hørby , hvis du ønsker at bo billigt og godt i forbindelse med land og natur.

Du kan selv udleje dele af dit lejemål, hvis lejligheden i Sæby er for stor

Finder du en potentiel lejlighed i Sæby, som vækker din interesse, men som måske er for stor eller for dyr til dit budget, kan du overveje, om du ønsker at dele lejligheden med en eller flere andre. På den måde kan du stable et bofællesskab på benene ved at udleje et eller flere værelser i din lejede lejlighed via BoligPortal og dele udgifterne til husleje. Det er helt gratis, og du kan nemt oprette din boligannonce og komme i gang.

Udover at du gratis kan finde en lejer til et eller flere værelser til din lejede lejlighed i Sæby, tilbyder vi også en række services, der kan hjælpe dig igennem processen med udlejning. Vi har nemlig udviklet en digital lejekontrakt , som kan hjælpe dig med automatisk at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som kan være behjælpeligt at have ved hånden, hvis du ønsker at lave indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Tryghed er et nøgleord, når du søger bolig via BoligPortal

Hos BoligPortal lægger vi vægt på din tryghed under boligsøgning. Derfor sørger vi for at validere alle boligannoncer, inden de lægges op på vores side. Det er din sikkerhed for, at du med ro i maven kan tage kontakt til udlejere, enten via vores beskedsystem eller på telefon.

Held og lykke med at finde den rette lejlighed i Sæby

Vi ønsker dig held og lykke i din søgning efter en lejlighed i Sæby. Vores boligannoncer opdateres løbende, og vi håber, at du i den forbindelse finder den helt rette lejlighed, som falder i din smag og lever op til dine kriterier.

Har du på noget tidspunkt i din boligsøgning brug for hjælp, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi står klar hver dag året rundt til at hjælpe dig videre i processen, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play