Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Roskilde

Lejligheder i Roskilde

66 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses6 værelses7 værelses34 værelses
66 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 36 m²
Roskilde, Stenkær
5.000 DKK1 time siden
3 vær. lejlighed på 86 m²
Roskilde, Rampelyset
13.330 DKK22 timer siden
Side1af 4

Lignende annoncer i Roskilde

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find din næste lejlighed i Roskilde

Måske leder du efter lejlighed i Roskilde, fordi du netop er kommet ind på dit drømmestudie eller det kan være, at du søger mod Roskilde for at få storbylivet i København en lille smule på afstand, men stadig inden for rækkevidde? Lige meget hvilken situation du står i, så tør vi godt love, at du kan finde boligannoncer på lejligheder til enhver smag her på Danmarks største BoligPortal. Du kan læse med herunder, hvis du ønsker at blive klogere på boligsøgning via BoligPortal samt Roskilde Kommune.

Gå på opdagelse blandt de mange ledige lejligheder i Roskilde

Hos BoligPortal har vi et bredt udvalg af ledige lejligheder i Roskilde, som passer til enhver smag og livssituation. Takket være vores mange trofaste udlejere, kan vi netop tilbyde et stort og varieret udvalg af ledige lejligheder i Roskilde, som løbende bliver opdateret, så du nemt kan finde dit kommende hjem. Kom i gang i dag og lad os hjælpe dig med at gøre din boligdrøm til virkelighed!

Tre grunde til at leje en lejlighed i Roskilde

Vi forstår godt, hvis du går med tanken om at leje en lejlighed i Roskilde. Roskilde er nemlig en attraktiv by at bosætte sig i, og specielt disse tre grunde gør byen særdeles fordelagtig:

  • Livlig livsstil - Roskilde er en livlig by med et stort udvalg af aktiviteter og oplevelser. Byen har et rigt foreningsliv med mange sports- og kulturaktiviteter, hvor der er mulighed for at dyrke en bred vifte af sportsgrene. Derudover har Roskilde også flere hyggelige caféer og gourmetrestauranter, som serverer mad fra forskellige internationale køkkener.

  • Stærkt uddannelsessystem - Roskilde er hjemsted for Roskilde Universitet, der er kendt for sin innovative tilgang til uddannelse og forskning. Udover universitetet tilbyder Roskilde også en bred vifte af andre uddannelser inden for både videregående uddannelser og erhvervsuddannelser, og byen har også flere folkeskoler og privatskoler.

  • En pulserende kulturscene - Byens rige historie og kultur kan opleves gennem de mange museer og monumenter, som fortæller om byens fortid og dens betydning for Danmark. Derudover kan kulturen også opleves gennem den lokale mad, hvor de mange restauranter og caféer serverer mad fra forskellige kulturer.

Find hurtigt og nemt en ledig lejlighed i Roskilde

Hos BoligPortal finder du et stort udvalg af ledige lejligheder til leje i Roskilde, så alt du skal gøre er at gå på jagt efter den helt rigtige lejlighed for dig, blandt vores mange boligannoncer længere oppe på siden. Hvis du er på jagt efter din næste lejlighed i Roskilde eller det øvrige Hovedstadsområde, så kan du hos BoligPortal finde alt fra ungdomsboliger i København til lejeboliger i Valby . Omend du drømmer om lejlighed i Roskilde eller en lejlighed i København , så ønsker vi dig held og lykke med jagten efter din næste lejlighed.

Bliv del af et bofællesskab i en større lejlighed i Roskilde

Hvis du netop er kommet ind på en uddannelse i København, men ønsker at finde en lidt billigere lejlighed, for eksempel i Roskilde, så kan det også være en god idé at finde en roomie . Dette både fordi, at man generelt sparer penge ved at være flere til at dele de faste udgifter og desuden ligger Roskilde et stykke uden for København.

For rigtig mange unge er det meget rart at have nogen at komme hjem til, som kan være en social del af hverdagen. Særligt hvis man lige er flyttet til en ny by og ikke har et netværk endnu. Der er tit udskiftning i Danmarks mange bofællesskaber rundt omkring i landet og Roskilde er ingen undtagelse, så hvad venter du på? Find en lejlighed sammen med nogle af dine kammerater eller klik på linket ovenfor og find en ny sød person at dele din hverdag med.

Det kan også være, at du kommer fra din egen 1-værelses lejlighed og drømmer om at få lidt mere liv i hverdagen i Roskilde, så kan du også med fordel lede efter en større lejlighed og leje et eller flere værelser ud til nogle søde bofæller.

Ønsker du at fremleje et værelse i din lejlighed

Det kan også være, at du allerede har fundet en stor lejlighed, hvor en bofælle kunne pynte lidt i hverdagen. Så kan du vælge at slå en gratis boligannonce op på dit værelse lige her på BoligPortal. Kom i gang med at finde dig en sød person at dele din hverdag med og opret annonce.

Lejligheder du kan bo til leje i under din uddannelse

Hvis du er jyde, fynbo eller udkantssjællænder og netop er kommet ind på dit drømmestudie i Hovedstadsområdet, så skal du garanteret til at finde en lejlighed, som du kan bo i under din studietid. Du kan enten starte din søgning efter en lejlighed her, eller du kan lede blandt vores mange studieboliger i Roskilde . Det kan også være, at du ikke ønsker at begrænse din søgning til Roskilde, men faktisk gerne vil søge i hele Hovedstadsområdet, så kan du også det.

Find lejlighed tæt på Roskilde Festival

Er du fast festivalgænger på Roskilde Festival, så ville det måske heller ikke være helt tosset at have lejlighed i Roskilde. På den måde kan du være tæt på festivalen hver sommer og som en ekstra luksus, har du mulighed for at drøne hjem og få et varmt bad med shampoo og måske endda en lille lur sammen med dem fra din camp, i din hyggelige lejlighed, så du kan føle dig lidt lækker og udhvilet til alle de skønne koncertoplevelser og sene sommeraftener, der venter dig i løbet af ugen på Roskilde Festival.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Måske kender du tv-programmet beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed? Måske kan du bare godt nikke genkendende til, at beliggenheden betyder meget for dig i din boligjagt efter den næste lejlighed. Vi ved godt, at det kan fylde meget at finde den helt rigtige lejlighed med den helt rigtige placering.

På alle vores sider kan du derfor gøre brug af vores kort, så du eksempelvis kan se, hvor lejligheden i Roskilde, som du har forelsket dig i, er placeret geografisk, hvis du ikke på forhånd er kendt i området. Vi håber, at kortet kan være med til hurtigt at give dig overblik over, hvor de mange ledige lejligheder i Roskilde og resten af Hovedstadsområdet er placeret.

Hvis du ønsker at bo til leje andre steder i Danmark, så viser kortet også alle de andre ledige lejeboliger i Danmark .

Held og lykke med jagten på din kommende lejlighed i Roskilde

Sidder du tilbage med nogle uafklarede spørgsmål om, hvordan du finder en lejlighed i Roskilde, så er du altid velkommen til at ringe ind til vores kundeservice. Vi har åbent alle ugens dage fra kl. 9-21, og vi hjælper dig med netop det, som du har behov for. Her er der ingen dumme spørgsmål, for vi brænder for at hjælpe dig trygt videre til din næste lejlighed, måske i Roskilde.

Du kan med fordel også oprette en gratis BoligAgent , så du får besked, når der bliver slået nye lejligheder i Roskilde op på siden, som er relevante for dig.

Vi håber, at du er blevet lidt klogere på, hvilken lejlighed i Roskilde eller omegn, du skal på jagt efter samt hvordan du optimere din søgning, så du kommer hurtigt og nemt i mål med at finde din næste lejlighed. Herfra vil vi ønske dig rigtig god fornøjelse med din boligsøgning.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play