Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Ringsted

Lejligheder i Ringsted

10 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses
10 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 48 m²
Ringsted, Kærehave Skovvej
5.500 DKK6 timer siden

Lignende annoncer i Ringsted

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find ledig lejlighed til leje i Ringsted

Ovenfor finder du alle vores ledige lejligheder til leje i Ringsted. Hos BoligPortal giver vi dig det fulde overblik i din boligsøgning uanset om du er på udkig efter hus , rækkehus , værelse eller lejlighed til leje . Du har også mulighed for at gøre din søgning mere specifik, for eksempel hvis du er på udkig efter seniorboliger eller studieboliger .

Ringsted har meget at byde på og fremtræder trods sin alder både moderne og med gode forbindelser til andre dele af Sjælland. Her er det rart at slå sig ned for både unge og ældre, og dem midt imellem.

Overvej om du er interesseret i andre boligtyper end lejligheder i Ringsted

I Ringsted finder du flere forskellige boligtyper. Har du ikke noget imod at lede efter bolig i andre kategorier end lejligheder, finder du hos os både huse , rækkehuse og værelser til leje i Ringsted . Er du åben for det hele, kan du også overveje at kigge på vores overordnede side, hvor alle ledige lejeboliger i Ringsted kan findes.

Udvid dine muligheder: Bliv udlejer og stabl et bofællesskab på benene

Hos BoligPortal er det ikke blot muligt at leje den rette lejlighed i Ringsted - du kan også gratis selv udleje et eller flere værelser i dit lejemål, hvis det er for stort til dig alene. På den måde kan du selv stable et bofællesskab på benene. Det er smart, da det giver dig mulighed for også at lede efter større delevenlige lejligheder , hvis ikke du umiddelbart finder mindre lejligheder i Ringsted, der falder i din smag.

Hos BoligPortal har vi gjort det trygt for dig at fremleje. Vi stiller nemlig en gratis digital lejekontrakt til rådighed til dig. Den er med til at sikre, at din lejekontrakt lever op til alle juridiske krav og specifikationer, uden at du behøver sætte dig ind i diverse paragraffer og bestemmelser. Vi tilbyder derudover også mulighed for at foretage et gratis digitalt flyttesyn . Det er relevant for dig, der har et ønske om at lave en indlfytningsrapport og en fraflytningsrapport .

Skab en hurtig og præcis søgning efter lejligheder til leje i Ringsted

Vil du gerne nemt og hurtigt i mål med din søgning efter en lejlighed i Ringsted, anbefaler vi at du sørger for at skabe struktur og overblik i din søgning. Det kan du gøre med de redskaber, vi hos BoligPortal stiller til rådighed her på siden.

Med filtreringsmulighederne kan du gøre din søgning specifik

Den bedste måde at præcisere din søgning, så du kun får vist relevante ledige lejligheder i Ringsted, er ved at benytte dig af filtreringsmulighederne til venstre. Her kan du med fordel overveje, hvilke af filtreringsmulighederne, der er relevante for dig. Det kan for eksempel for nogle give mening at sortere efter, hvorvidt der i lejemålet er mulighed for parkering. Ligeledes kan du for eksempel filtrere efter antallet af værelser i lejemålet.

Opret en BoligAgent og find hurtigt en lejlighed i Ringsted

Har du fundet en filtrering i venstre side, som du ønsker at benytte i din boligsøgning fremover, kan du nemt og enkelt aktivere en BoligAgent for filtreringen ved at klikke øverst til venstre i den orange kasse. På den måde modtager du fremover besked over mail, når nye lejligheder i Ringsted, der matcher dine ønsker, bliver lagt op på siden. Det er medvirkende til at gøre din boligsøgning efter en ledig lejlighed i Ringsted nem og enkel, da du ikke selv aktivt behøver at holde øje her på siden.

Vi skaber rammerne for en tryg boligsøgning

Hos BoligPortal går vi meget op i at danne rammerne for en tryg og sikker boligsøgning. Vi sørger derfor for at alle boligannoncer bliver valideret af en medarbejder. Det betyder, at du roligt kan tage kontakt til en udlejer til en lejlighed i Ringsted, som du er interesseret i.

Derudover sidder vi også klar til at hjælpe dig, hvis du har andre spørgsmål angående din boligsøgning. Du kan tage kontakt til vores kundeservice hver dag året rundt i tidsrummet 9:00-21:00. Vi ønsker dig held og lykke med din søgning efter en lejlighed i Ringsted.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play