Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Nyborg

Lejligheder i Nyborg

95 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
95 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 64 m²
Nyborg, Vesterhavnen
7.700 DKKI går
Side1af 6

Lignende annoncer i Nyborg

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find ledig lejlighed i Nyborg i dag

Drømmer du om at finde lejlighed på Fyn, hvor du hurtigt kan komme til og fra Sjælland? Så er Nyborg muligvis den helt perfekte by for dig. Vælger du at finde lejlighed eller anden lejebolig i Nyborg , så kommer du til at bo på det mest østlige punkt på Fyn.

Fra Nyborg Station kan du komme til København på 1 time og til Odense på et kvarter med de offentlige togforbindelser. Finder du en lejlighed i Nyborg får du både billig husleje, et hyggeligt historisk kulturliv, nem adgang til storbyerne på Sjælland og Fyn og meget mere, som du selv kan opleve, når du har fundet din lejlighed.

Find lejligheden i Nyborg hurtigere på BoligPortal

Hos BoligPortal brænder vi for at skabe en brugervenlig platform, hvor lejer og udlejer hurtigt og nemt kan finde hinanden. Derfor kan du som boligsøgende benytte filtreringsmuligheder, så du hurtigere kan finde frem til de lejligheder i Nyborg, som matcher netop dine krav. Du finder filtreringsmulighederne til venstre på siden.

Når du har filtreret lejlighederne i Nyborg kan du tilknytte BoligAgenten til din søgning. Den vil give dig besked, hver gang nye lejligheder, der matcher dine krav, slås op på BoligPortal. Når du tilknytter BoligAgenten til din søgning, sikrer du, at du er opdateret på alle nye boligannoncer, så du ikke går glip af dine drømmelejlighed.

Læs mere om lejlighederne i Nyborg

Leder du efter lejlighed i Nyborg, så er du landet det helt rigtige sted. Her kan du finde alt fra

1 værelses lejligheder til 3 værelses lejligheder . Hvis du vælger at bo til leje i en lejlighed i Nyborg, så kan du forvente, at byens udvalg af lejligheder til leje er kendetegnet ved at have en antik og helt unik charme. I byen kan du også finde flere taglejligheder med plankegulve og en stemning, der oser af hygge, afslapning og det forrige århundrede. Drømmer du om at finde en helt unik bylejlighed, så gå på jagt i vores udvalg af ledige lejligheder til leje i Nyborg.

Nyborgs charmerende bybillede

Finder du en lejlighed i Nyborg, så kommer du til at bo i en by med masser af historie og charme. I den lille hyggelige østfynske kystby kan du gå en tur i den dejlige slotspark omkring Nyborg slot og i den forbindelse kan du også se den gamle Borgmestergård, hvor din viden om Nyborgs kulturhistorie kan blive udvidet. Desuden ligger byen på en lille odde, så finder du en lejlighed i Nyborg, får du med garanti ikke langt til dejlig sandstrand, faktisk Fyns bedste.

Byen rummer helt generelt både mulighed for at tage del i kulturhistorie, tage en osetur på gågaden eller foretage praktiske ærinder i byens byggemarkeder, men man kan også bare nyde sommeren og måske vinteren på byens skønne strande. Som du kan læse, kan Nyborg altså lidt af det hele.

Har du spørgsmål om, hvordan du finder lejlighed i Nyborg?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er du meget velkommen til at ringe ind til vores kundeservice. De sidder klar ved telefonerne alle ugens dage fra klokken 9-21, så du har rig mulighed for at kontakte os, når det passer dig. Vi brænder for at hjælpe dig hurtigt, nemt og trygt videre til dit næste hjem. Vores kundeservice hjælper med alt fra, hvordan du helt teknisk får oprettet en profil og optimeret din søgning via vores BoligAgent til spørgsmål om, hvordan du hurtigst muligt finder en lejlighed i Nyborg.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde dit næste lejemål i Nyborg og en tryg og overskuelig flytning.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play