Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Værelser
  3. Næstved

Værelser til leje i Næstved

4 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses
4 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 værelse på 20 m²
Hyllinge, Søndergade
2.400 DKK8. marts
1 værelse på 25 m²
Næstved, Ringstedgade
3.700 DKK29. februar

Lignende annoncer i Næstved

Populære søgninger
  • Alle i Værelser

Find ledigt værelse i Næstved hos BoligPortal

Her på siden finder du det samlede udvalg af aktuelle værelser til leje i Næstved hos BoligPortal. Udvalget opdateres løbende, hvorfor du har gode chancer for at finde dit næste værelse i Næstved hos os. Dertil kommer, at vi hos BoligPortal er de største i Danmark inden for leje og udlejning af lejeboliger , herunder både værelser , lejligheder , huse og rækkehuse .

Også hvis du er på udkig efter noget specifikt, er BoligPortal din indgangsvinkel. På hver af vores sider kan du for eksempel søge efter ungdomsboliger , delevenlige lejligheder eller møblerede lejligheder til leje , som alle kan være gode alternativer for dig, der er på udkig efter et værelse i Næstved.

Er du interesseret i andre boligtyper end værelser til leje i Næstved?

Næstved har meget at byde på, når du er på udkig efter det rette sted at slå dig ned. Det gælder også med de andre boligtyper, som du finder hos BoligPortal. Er du åben for at bo til leje andre steder end i et værelse i Næstved, kan du derfor med fordel tage et kig på vores sider for de forskellige typer af lejeboliger i Næstved:

Overvej, om du er interesseret i lejligheder , huse og rækkehuse i Næstved , og tilvælg disse boligtyper i venstre side under overskriften ‘boligtype’.

Lej et værelse i Næstved og oplev fordelene

Næstved er en charmerende by beliggende midt på Sjælland , hvor du får nem adgang til alt det, du har brug for i hverdagen. Næstved er et eftertragtet sted for mange, og det er der flere årsager til. Herunder får du tre af de fordele, du kan nyde godt af, hvis du finder et værelse til leje i Næstved:

Mange uddannelsesmuligheder

Næstved er et ideelt sted for dig, der drømmer om at læse videre. Byen tilbyder et bredt udvalg af uddannelser, hvor du blandt andet har mulighed for at læse til fysioterapeut, sygeplejerske og gastronom.

Smukke naturområder

Næstved er en by, der bogstaveligt talt er omgivet af natur. Med en kort cykeltur på 5 minutter kan du være i det nærmeste skovområde, og på de varme sommerdage kan du besøge en af byens fem badestrande.

Godt transportforbindelser

Mange vælger at bosætte sig i Næstved på grund af byens placering og de gode transportmuligheder, der gør det nemt at komme rundt. Ønsker du at opleve det pulserende byliv, kan du nemt tage et direkte tog fra Næstved St og ind til København .

Sådan finder du hurtigt og nemt et værelse i Næstved

Det kan være svært at stå mellem boliger, men med BoligPortal gør du jagten nem, hurtig og effektiv. På den måde kan du komme godt i mål med det rette værelse til leje i Næstved.

Ønsker du at vide mere om, hvordan BoligPortal bidrager til den gode boligjagt, kan du læse mere nedenfor, og lære om, hvordan du udnytte søgeredskaberne på siden bedst muligt.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Dem anbefaler vi, at du gør brug af, så du kan skabe et så præcist overblik som muligt.

Når du udfylder filtreringsmulighederne i overensstemmelse med dine krav, opdaterer din visning på siden sig automatisk. På den måde kan du hurtigt finde frem til, hvilke værelser i Næstved, der er relevante for dig. Filtrér for eksempel efter størrelse eller pris på husleje, eller vælg hvorvidt værelset i Næstved skal lejes møbleret.

Opret BoligAgent og finde værelse i Næstved i en fart

Når du har fundet frem til en filtrering, der giver mening for din videre søgning, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . Det gør du ved at klikke i den orange boks øverst til venstre – sørg dog inden da for at være skarp på dine udfyldte kriterier i filtreringsmulighederne.

Med en BoligAgent fra BoligPortal gør du din søgning smartere, da du fremover automatisk vil modtage besked over mail, hver gang nye værelser til leje i Næstved lever op til dine krav. På den måde behøver du ikke aktivt at holde øje med siden, men kan stadig være blandt de første, der modtager besked og får taget kontakt til relevante udlejere af værelser i Næstved.

I hvilket område af Næstved skal du finde værelse?

Næstved er en gammel købstad, som emmer af historie, og som stadig den dag i dag har stor betydningen for oplandet. Ønsker du at blive klogere på, hvor i Næstved du skal finde værelse, finder du en kort introduktion til nogle af områderne nedenfor:

  • Appenæs betegner området i det sydlige Næstved. Bydelen her var oprindeligt fiskerleje, der sidenhen blev til landsby, og som nu rummer et større villakvarter. Således kan du være heldig at finde det helt rette værelse i Appenæs .
  • Overvej også at slå dig ned i et værelse i Lille Næstved, som er et dejligt område beliggende i det vestlige Næstved. Her finder du et væld af villaer, hvor du kan finde værelser til leje.

Føl dig tryg, når du søger værelse til leje i Næstved hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det er en vigtig prioritet for os, og derfor sørger vi løbende for at varetage din sikkerhed. Det gør vi på følgende centrale punkter:

  • For det første validerer vi manuelt alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for ægtheden bag den enkelte annonce, så du med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere af værelser i Næstved.
  • Vi sørger også for at passe godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. Det gør vi naturligvis i overensstemmelse med GDPR.

Finder du ikke det, du søger: Lej en bolig og bliv selv udlejer af værelser

Hvis du ikke umiddelbart finder, hvad du leder efter, kan du vende din søgning på hovedet. Du kan nemlig selv leje en større lejebolig, for derefter at udleje et eller flere værelser i lejemålet. I praksis giver dette nemlig samme resultat som hvis du havde lejet et enkelt værelse i Næstved.

Når du udlejer via BoligPortal, behøver det ikke være svært. Vi hjælper dig nemlig godt på vej gennem processen og tilbyder diverse digitale services, så du kan komme godt i mål og holde styr på de praktiske detaljer omkring udlejning – helt gratis.

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som tillader dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for værelserne.

Held og lykke med at finde det rette værelse til leje i Næstved

Hos BoligPortal ønsker vi dig mange gange held og lykke i din jagt efter det rette værelse til leje i Næstved. Husk, at du kan tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp i forbindelse med din boligsøgning: Vi holder åbent hver dag året rundt, og kan kontaktes over mail, chat eller telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play