Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Kolding

Lejligheder i Kolding

420 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
420 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 60 m²
Kolding, Saxovej
7.450 DKK56 min. siden
...
Side1af 24

Lignende annoncer i Kolding

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed i Kolding på BoligPortal

Overvejer du at flytte i lejlighed i Kolding? Så er du kommet til det rette sted. Hos Danmarks største lejeboligportal finder du et stort udvalg af ledige lejligheder i Kolding. Du kan nemt tilpasse din søgning ved hjælp af vores filtreringsmuligheder til venstre på siden, så du hurtigere finder netop den lejlighed, der opfylder dine krav. Du kan også oprette en gratis BoligAgent , så du automatisk får besked, når nye lejligheder bliver lagt op på siden, der matcher dine kriterier.

Udforsk det store udvalg af ledige lejligheder i Kolding

Vores udvalg af ledige lejligheder i Kolding bliver løbende opdateret, hvilket betyder, at der altid er nye muligheder for dig at udforske. Vi bestræber os på at have noget for enhver smag, så uanset om man søger en stor eller lille ledig lejlighed i Kolding, finder man det hos BoligPortal. Start din søgning i dag og find drømmelejligheden i en fart!

Før du starter din søgning, kan du herunder blive lidt klogere på byen, og hvad den har at byde på. Husk også, at du hos BoligPortal kan søge blandt Danmarks største udvalg af ledige lejeboliger . Vi har alt fra værelser , lejligheder , rækkehuse til huse til leje i hele landet .

Find din næste lejlighed i fjordbyen Kolding

Fra en lejlighed eller anden lejebolig i Kolding kommer du til at have kort til vandet. Kolding er nemlig en dejlig fjordby. Tag ud og oplev det fantastiske stisystem, som ligger langs Kolding Å eller nyd udsigten over Kolding Fjord. Vælger du at gå langs stisystemet ved Kolding Å, vil du støde på Åstederne. Her kan du slappe af, hygge med vennerne eller dyrke forskellige former for sport og motion. De 15 Åsteder er en fantastisk mulighed for at nyde den skønne natur i Kolding. Du kan også lade lejligheden passe sig selv og tage på en hyggelig kanotur, hvor du kan nyde naturen og Kolding Å fra kanoen.

Hvor skal du finde din næste lejlighed i Kolding?

Vi vil gerne være behjælpelige med at give dig et overblik over, hvilken bydel i Kolding, som du bør finde lejlighed i. Derfor har vi her fremhævet, hvad du finder i Kolding V, C, N og S.

Kolding V - et trygt område for børnefamilien

Er du lige begyndt at stifte familie, så kan det være, at du vil blive glad for at bo lidt uden for centrum i et område med hyggelige villaveje og børnevenlige områder og stisystemer. I dette område finder du også Seest skulptur- og idrætspark, så du og din familie får også kort til dejlige fritidsaktiviteter. I kan også tage på vandretur ud i den naturskønne Hylkedal, hvor I kan følge fastlagte gåruter. Vælger du at finde lejlighed i Kolding V, så kommer du og din familie til at bo tæt på mark og eng og samtidig have kort til skole.

Kolding C - en bymidte med stil

Hvis du gerne vil have det lokale shoppingmekka og pulserende byliv helt tæt på, så bør du finde lejlighed i Kolding C. Inde i centrum finder du den hyggelige A L Passage, hvor flere hyggelige caféer og spisesteder danner rammerne om en hyggelig lille kulturoase i det ellers travle byliv. Ikke langt fra passagen finder du Kolding Slot-sø og Koldinghus, så selvom du vælger at bo inde i byens centrum, kan du stadig få bylivet en smule på afstand og gå en skøn tur med søkig eller sænke farten og opleve den spændende historie bag i Koldinghus, som tidligere har været et af Danmarks vigtigste slotte.

Kolding N - et praktisk valg tæt på byens storcenter

Oppe i nordbyen i Kolding, kan du finde byens storcenter. I denne bydel finder du også flere byggemarkeder, så vil du gerne finde lejlighed i et område, der er super praktisk at bo til leje i, kan du vælge Kolding N med ro i maven. Står du foran Kolding Storcenter, så har du 20 minutter med offentlig transport ind til Kolding station, hvor du kan springe på toget og hurtigt komme videre til andre større byer i landet, eksempelvis kommer du til Odense på blot 40 minutter. Vælger du at finde lejlighed i Kolding N, så kommer du altså til at bo super praktisk.

Kolding S - oplev byens botaniske have og industrikvarteret

Her finder du potentiale for kulturelle oplevelser i området Geografisk Have, som er Koldings overdådige botaniske have. I udkanten af haven kan du opleve Kolding Miniby og byens Amfiscene. Finder du lejlighed i nærheden af dette område, så får du måske et af Danmarks skønneste steder at gå dine daglige ture. I denne del af byen finder du også Koldings industrikvarter, så vil du gerne bo tæt på arbejdet, kan du finde lejlighed i denne del af byen.

Kolding som studieby

Der er gode muligheder for uddannelse og billige lejligheder i Kolding. Foruden et væld af folkeskoler og gymnasier, finder du også masser af videregående uddannelser. I Kolding finder du blandt andet UC Syd, IBA Erhvervsakademi, Syddansk Universitet og Designskolen. Hvis du er kommende studerende i byen, så kan du også med fordel gå på jagt efter en studiebolig i Kolding . Det kan også være, at du hellere vil finde en studiebolig i Aarhus og pendle mellem de to byer? Uanset håber vi, at du finder den helt rigtige løsning for dig og får en god tid på studiet.

Gode transportmuligheder

Der er gode muligheder for at komme rundt, hvis du flytter i lejlighed i Kolding. Her er der nemlig kollektiv trafik i form af bybusser, rutebiler og toge, som nemt kan fragte dig rundt. Hvad enten du skal rundt i byen eller ønsker at tage til andre dele af landet. Det kan eksempelvis være, at du foretrækker at pendle mellem en lejlighed i Aarhus og Kolding. Kolding har en rimelig central placering i Jylland og med motorvejen tæt på byen, er det nemt at komme rundt i resten af landet med bil.

Kolding Storcenter

Bosætter du dig i en lejlighed i Kolding, kan du opleve mere end 120 specialbutikker, der danner grundlag for Jyllands største indkøbscenter, nemlig Kolding Storcenter. Der er altså gode shoppingmuligheder for dig, der flytter i lejlighed i Kolding. Storcenteret har alt, hvad du har brug for, herunder modebutikker, Bilka og biograf. Afsæt et par timer og tag ind og oplev den gode stemning i centret.

Vi hjælper dig gerne med din søgning efter lejlighed i Kolding

Hvis du sidder tilbage med flere spørgsmål til, hvordan du finder en lejlighed i Kolding, så hjælper vi dig rigtig gerne videre med din boligsøgning. Du kan ringe ind til vores dygtige kundeservice alle ugens dage mellem 9-21 og få rådgivning i både stort og småt. Vi glæder os til at hjælpe dig hurtigt og trygt videre til din næste lejlighed i Kolding.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play