Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Horsens

Lejligheder i Horsens

503 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
503 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 58 m²
Horsens, Åboulevarden
4.400 DKK3 timer siden
2 vær. lejlighed på 64 m²
Horsens, Stefansgade
5.976 DKK6 timer siden
...
Side1af 28

Lignende annoncer i Horsens

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed i Horsens på BoligPortal

Søger du en ledig lejlighed i Horsens? Så har Danmarks største BoligPortal helt sikkert den rette for dig. Herunder kan du læse lidt om byen og dens mange muligheder, som du kan nyde godt af, hvis du finder en lejlighed til leje i Horsens.

Hvis du har nogle specifikke krav til din lejlighed i Horsens, kan du benytte dig af filtreringen i venstre side. På den måde vil du kun få vist de lejligheder, som er relevante for dig. I samme anledning, kan du oprette en gratis BoligAgent , så du får besked, når nye lejligheder bliver slået op på siden, som matcher dine kriterier.

Udforsk udvalget af ledige lejligheder i Horsens

Hos BoligPortal finder du hundredvis af ledige lejligheder i Horsens, der er ideelle for alle typer af boligsøgende, der ønsker at finde et godt og trygt hjem i den charmerende by. Udvalget af ledige lejligheder i Horsens er varieret og dækker forskellige typer af lejligheder. Du kan finde alt fra små, hyggelige studielejligheder til større lejligheder med flere værelser, der er velegnede til familier eller bofællesskaber. Start søgningen i dag og find en ledig lejlighed i Horsens, der passer til din stil og præferencer.

Hvis du søger en lejebolig i Horsens , så husk at du også kan udvide din søgning og lede efter værelser , rækkehuse eller huse til leje i Horsens .

Find lejlighed i naturskønne omgivelser

Finder du en lejlighed i Horsens, vil du blive omgivet af skøn natur. Byen ligger nemlig ud til den smukke Horsens Fjord, der i øvrigt er udpeget til at være verdensnaturarv. I Horsens kan du også gå en tur langs Bygholm Sø eller slå et smut forbi Jættestuen Grønhøjen. Du kan også tage på en dagstur til Den Genfundne Bro og meget mere. Hvis du bosætter dig i en lejlighed i Horsens er det ikke dejlige naturoplevelser, som du kommer til at mangle.

3 gode grunde til at finde en lejlighed i Horsens

Hvis du sidder og overvejer Horsens som din næste hjemby, men gerne vil være lidt klogere på, hvilken hverdag du kan forvente at få, hvis du vælger netop denne midtjyske by, så læs med herunder. Vi har nemlig gjort det nemmere for dig ved at opliste 3 fede ting, som er en del af hverdagslivet i Horsens by.

1. Uddannelse i Horsens

Der er gode uddannelsesmuligheder, hvis du vælger at flytte i lejlighed i Horsens. Horsens tilbyder et væld af forskellige folkeskoler og ungdomsuddannelser såsom Horsens Statsskole, Horsens Amtsgymnasium eller Horsens Handelsskole. Der er selvfølgelig også mulighed for at tage en videregående uddannelse i byen. Blandt andet på VIA Campus Horsens, hvor der er mulighed for eksempelvis at uddanne sig som pædagog, markedsføringsøkonom eller sygeplejerske.

Find din studiebolig i Horsens i dag, hvis du netop er kommet ind på drømmestudiet og skal til at flytte til byen.

2. Koncerter i Horsens

Hvis du vælger at flytte i en af de mange lejligheder i Horsens, er der rig mulighed for at opleve en masse musik. Fængslet i Horsens byder på musik fra både populære danske kunstnere til helt store internationale navne. Det tidligere statsfængsel er faktisk en oplevelse i sig selv, og huser også selveste Fængselsmuseet, som er et familievenligt museum med en udstilling, der henvender sig til flere forskellige sanser.

3. Kunstmuseum i Horsens

I Horsens kan du også opleve kendt dansk kunst i nogle af landets smukkeste udstillingslokaler. Horsens Kunstmuseum lægger stor vægt på dansk billedkunst, og du kan bl.a. opleve store kendte kunstnere så som Michael Kvium, Erik A. Frandsen og Nina Sten-Knudsen. Efter du har oplevet de mange kunstnere og smukke lokaler, er der mulighed for at besøge den hyggelige café, som er tilknyttet museet. Vælger du at finde en lejlighed i Horsens er det ikke kunst, du kommer til at savne i hverdagen.

Mangler du mere information om at finde lejlighed i Horsens?

Hvis du stadig sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål vedrørende din søgning efter lejlighed i Horsens eller andre af Danmarks skønne byer, så er du velkommen til at ringe ind til vores kundeservice. Vi holder åbent alle ugens dage fra 9-21, så grib telefonen og bliv afklaret, så du kan komme hurtigt og trygt i mål med at finde dit næste hjem.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play