Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Holstebro

Lejligheder i Holstebro

143 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
143 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. lejlighed på 27 m²
Holstebro, Mads Clausens Vej
2.457 DKK20 timer siden
...
Side1af 8

Lignende annoncer i Holstebro

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find din næste lejlighed i Holstebro i dag

Vi er Danmarks største BoligPortal og vi brænder for at hjælpe dig trygt videre til din næste lejebolig i Holstebro , uanset hvilken type lejemål, du drømmer om. På denne side finder du vores store udvalg af lejligheder til leje i Holstebro, men hvis du netop er kommet ind på et nyt studie og derfor leder efter en studiebolig i Holstebro , så kan du også finde denne type lejemål. Herunder kan du læse mere om livet i Holstebro og hvordan du finder den rigtige lejlighed i byen.

Stort udvalg af ledige lejligheder i Holstebro

Er du alene og søger en mindre lejlighed til dig selv, eller er du på jagt efter en rummelig lejlighed, hvor der er plads til hele familien? Hos BoligPortal kan du finde det hele.

Som den førende udbyder af lejeboliger i Danmark tilbyder BoligPortal også et bredt udvalg af ledige lejligheder i Holstebro, hvor der er noget for enhver smag og som passer til det sted, du er i livet. Udvalget af ledige lejligheder i Holstebro spænder bredt og omfatter alt fra moderne nybyggeri til charmerende ældre ejendomme med historie og karakter.

Gør din søgning mere effektiv

Hvis du bare gerne vil finde din næste lejlighed i Holstebro hurtigst muligt, kan du på BoligPortal hurtigt og nemt filtrere din søgning, så det kun er lejligheder, der matcher netop dine søgekriterier, som vises. Aktiverer du et filter til din søgning, så kan du i samme anledning aktivere vores BoligAgent , som efter aktivering vil give dig besked, når der bliver lagt nye lejligheder op på siden, som matcher dine søgekriterier. Hvis du har nogle spørgsmål, så husk at du altid kan ringe ind til vore kundeservice mellem 9-21 på telefon 70 20 80 82.

Studerende i Holstebro

Holstebro er en by, hvor der er plads til at være den man er. Det viser sig blandt andet ved byens store udvalg af ting, man kan gå til. Du kan eksempelvis både gå til forskellige dansearter, fodbold, starte din egen strikkeklub eller tage ind og købe outdoor-grej, så du kan udleve alle dine friluftsdrømme. I byen kan du tage en uddannelse på vidt forskellige uddannelsesinstitutioner. Du finder alt fra Jydske Dragonregimet til VIA University College, så muligheder er der nok af. Er du kommende studerende i byen, så kan du med fordel også søge mere specifikt efter studieboliger i Holstebro .

Opdag Holstebros byliv

Hvis du vælger at bo til leje i en lejlighed i Holstebro, så vælger du en by, hvor du kan få en rigtig billig husleje samtidig med, at du kommer til at bo nær indkøbsmuligheder, kulturelle oplevelser og caféliv. I den Nordjyske by kan du nemlig finde alt fra et stort udvalg af dagligvarebutikker til badeland og forskellige teatre. Hvis du får brug for en pause fra bylivet, så kan du også sætte dig ind i din bil og køre mod Vesterhavet, som du finder kun en halv time fra Holstebro. Du ønskes god fornøjelse med at finde din næste lejlighed i Holstebro og opdage alle byens fine afkroge, bygninger, natur og seværdigheder.

Spred din søgning efter ny lejlighed

Hvis du har særlige krav til din kommende lejlighed, det kunne for eksempel være, at du har en lille hund, som er en del af familien, så kan det være fordelagtigt at sprede din søgning til et større geografisk område. Du kan eventuelt overveje om du har mod på at pendle fra en lejebolig i Herning . Udvalget af lejligheder, hvor det er tilladt at have husdyr er altid mere begrænset, så derfor kan du eksempelvis også overveje om du har mod på at sprede din søgning til alle ledige lejeboliger i Holstebro , hvis du er fast besluttet på, at du gerne vil bo i Holstebro.

Alle os fra BoligPortal ønsker dig held og lykke med jagten efter den helt perfekte lejlighed til leje i Holstebro.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play