Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Holbæk

Lejligheder i Holbæk

83 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
83 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. lejlighed på 99 m²
Holbæk, Nygade
10.000 DKK9 timer siden
Side1af 5

Lignende annoncer i Holbæk

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed i Holbæk på BoligPortal

Leder du efter en lejlighed eller anden type lejebolig i Holbæk ? Så har du fundet frem til det helt rigtige sted at starte din boligjagt. Hos Danmarks største BoligPortal kan du nemlig hurtigt, nemt og effektivt få et overblik over vores udvalg af forskellige lejligheder og lejeboliger ved at gøre brug af vores filtreringsmuligheder. Søg i vores store udvalg af lejemål og find din nye lejlighed i Holbæk.

Bredt udvalg af ledige lejligheder i Holbæk

Hos BoligPortal finder du et stort udvalg af ledige lejligheder i Holbæk, hvor du nemt og hurtigt kan finde en bolig, der matcher dine ønsker og kriterier.

Hos BoligPortal finder du generelt Danmarks største udvalg af lejeboliger , hvilket giver dig en garanti for et stort og varieret udvalg af ledige lejligheder i Holbæk. Udvalget spænder bredt og kan derfor imødekomme mange forskellige præferencer, såsom beliggenhed, størrelse og huslejepriser.

Ønsker du at søge bredere end blot ledige lejligheder i Holbæk, kan du også udforske mulighederne for værelser , lejligheder , rækkehuse og huse til leje i hele Danmark !

Derfor bør du vælge at bo til leje i en lejlighed i Holbæk

Vælger du at bosætte dig i en lejlighed i Holbæk, så kommer du til at bo i en kommune, der har en naturskøn og smuk placering tæt på fjord, marker og skovområder. I Holbæk er der masser af mulighed for at nyde den friske luft. Samtidig er du stadig forholdsvis tæt på hovedstaden, som du kan komme til på kun 1 time med tog. Desuden vil du i Holbæk også kunne spare mange penge hver måned på huslejen sammenlignet med, hvis du skulle bo til leje i en lejlighed i København .

3 gode grunde til at vælge en lejlighed i Holbæk

Hvis du er lidt i tvivl om du skal vælge at finde en lejlighed i Holbæk, så læs med her og bliv klogere på den sjællandske havneby. Herunder kan du læse 3 gode grunde til at vælge netop denne sjællandske by som din næste hjemby.

1. Holbæks skønne natur

Holbæk har en virkelig naturskøn placering. Længere er den ikke. I og omkring Holbæk finder du idylliske vandreruter, blandt andet gennem Bredetved Skydeterræn, skønne skove og dejlige kystområder ved Strandmølleengen. Drømmer du om at finde en lejlighed i en by, hvor du både kan være tæt på indkøbsmuligheder og en mangfoldig natur, så er Holbæk det helt rigtige sted for dig.

2. Billig husleje

Hvis du vælger at finde en lejlighed i Holbæk frem for en lejlighed i København, så kommer du uden tvivl til at betale langt færre penge til husleje hver måned. I Holbæk kan du nemlig få en lejlighed, der gennemsnitligt koster det halve i forhold til tilsvarende lejligheder i København. Drømmer du om at bruge færre penge på husleje og flere penge på eksempelvis kulturelle oplevelser, så start din søgning efter en lejlighed i Holbæk og flyt ud i den skønne sjællandske fjordby.

3. Direkte færgeforbindelse til Orø

Bosætter du dig i en lejlighed i Holbæk kan det være, at du også bliver forelsket i Orø, der ligger nordvest for Holbæk, inde i Isefjord. Færgen mod den hyggelige ø sejler næsten en gang i timen fra kl. 06-22 fra mandag til fredag. Så drømmer du om at bo til leje, hvor du hurtigt kan komme fra din lejlighed til et lokalt og hyggeligt øliv, kan du med fordel bosætte dig i Holbæk.

Hvis du er klar til at finde din næste lejlighed til leje i den nordsjællandske fjordby, så vil vi ønske dig rigtig god boligjagt. Vi håber du finder den helt perfekte lejlighed i Holdbæk nemt og hurtigt.

Benyt filtreringsmuligheder til hurtigere at finde din lejlighed i Holbæk

Er det vigtigste for dig at finde den næste lejlighed hurtigst muligt, så kan du, som nævnt tidligere, benytte filtreringsmuligheder til at optimere din boligsøgning. Du finder filtreringsmulighederne i venstre side og der kan du hurtigt vinge af, hvilke krav du har til dit næste hjem. For eksempel kan du vælge pris, størrelse og om lejligheden skal have altan.

Når du har udfyldt, hvilke krav du har til din kommende lejlighed i Holbæk, kan du tilføje BoligAgenten til din søgning. Så får du besked, hver gang nye lejligheder, der matcher dine søgekriterier, bliver slået op på BoligPortal.dk.

Spar tid - kontakt kundeservice

Skulle du mod forventning sidde tilbage med flere spørgsmål om, hvordan du kommer trygt i gang med din søgning efter lejlighed i Holbæk, så er du altid velkommen til at ringe til os i vores 12-timers åbningstid fra 9-21 alle ugens dage. Ved telefonerne sidder vores kompetente medarbejdere klar til at rådgive dig og hjælpe dig godt i gang med at oprette din profil eller benytte BoligAgenten.

Hører vi ikke fra dig, så vil vi blot ønske dig en rigtig god boligjagt og på forhånd tillykke med din nye lejlighed i Holbæk.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play