Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Hjørring

Lejligheder i Hjørring

97 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses7 værelses
97 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 102 m²
Hjørring, Blomsterkæret
10.350 DKK5 dage siden
Side1af 6

Lignende annoncer i Hjørring

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed i Hjørring hos BoligPortal

BoligPortal er Danmarks største BoligPortal, hvorfor du finder et stort udvalg af lejeboliger i hele Danmark , men er du specifikt på jagt efter en ledig lejlighed i Hjørring, så er du landet det helt rigtige sted.

Hvis du gerne vil blive lidt klogere på, hvad du kan forvente af livet i en lejlighed i Hjørring, så kan du læse med herunder, hvor vi fremhæver alle de gode kvaliteter ved at vælge at bosætte sig i den nordjyske by.

Stort udvalg af ledige lejligheder i Hjørring

Her på siden finder du et bredt udvalg af ledige lejligheder i Hjørring, hvor de fleste kriterier og ønsker kan blive opfyldt. Vi tilbyder både små, budgetvenlige 1 værelses lejligheder i Hjørring og store familievenlige lejligheder i Hjørring med 5 værelser . Så uanset om du er alene, et par eller en stor familie, kan du hos BoligPortal nemt finde en ledig lejlighed i Hjørring, der matcher dine boligdrømme.

Drømmer du om at finde en stor men billig lejlighed?

Så har du fundet den helt rigtige by at lede i. Lykkes det dig at finde en lejlighed, som du kan lide i Hjørring, så kan du nemlig få rigtig mange og ikke mindst rigtig lækre kvadratmeter for dine penge. Blandt vores store udvalg af lejligheder til leje i Hjørring, finder du alt fra store unikke familievenlige lejligheder med masser af sjæl til billige, store og lyse studieboliger i Hjørring . Og i Hjørring kan der blive råd til en hel 2 værelses lejlighed i Hjørring , selvom du er på SU.

Tag dit husdyr med dig i din næste lejlighed i Hjørring

Hvis du har en lille kær ven, som er blevet en del af familien og derfor selvfølgelig skal med videre, så er en lejlighed eller lejebolig i Hjørring et helt oplagt valg for dig. I denne by finder du nemlig masser af ledige lejemål, hvor husdyr er tilladt. Desuden vil du også komme til at have kort til både dyrlæge og Hjørring Dyrehospital, så i denne by kan du og dit kæledyr trygt bosætte jer i en lejlighed eller andet lejemål.

Vælg en lejlighed i Hjørring, hvis du drømmer om at bo tæt på familien og naturen

Har du været eksil Nordjyde i en af de store uddannelsesbyer i Danmark under din studietid? Så er du sikkert kommet frem til den her side, fordi du gerne vil hjem mod Nordjylland og Hjørring igen. Det kan vi sagtens forstå, for livet i Hjørring giver plads til en dejlig, afslappet og velfungerende hverdag i skønne naturomgivelser tæt på Vesterhavet.

Skynd dig at komme hjem i en lejlighed nær dine kære forældre, onkler eller bedsteforældre og nyd det dejlige liv i det charmerende nordjyske landskab.

Oplev Nordjyllands seværdigheder

Bosætter du dig i Hjørring kommer du til at bo cirka 47 kilometer stik nord for Aalborg. I dit nærområde vil du opleve, at byen er omsluttet af et dejligt landligt miljø med marker så vidt øjet rækker. Får du lyst til noget andet end den landlige idyl, der omkranser byen, så kan du hurtigt tage sydpå til Aalborg og få en shoppetur med vennerne eller du kan stikke mod nord til Hirtshals og opleve Nordsøen Oceanarium.

Nord for centrum i Hjørring finder du i naturområdet Hjørring Bjerge Bellevue udsigtstårn Hjørring 69 meter over havets skvulpende bølger med udsigt over Hjørring Bjerge og byen. Går du mod syd fra centrum, vil du komme til det skønne parkområde Svanelunden efter få meter. Der er altså rig mulighed for at komme lidt ud af lejligheden og nyde naturområderne i Hjørring, der ligger tæt på byen.

Gode transportmuligheder - både indenrigs og udenrigs

Ved at vælge at bo til leje i Hjørring, får du gode transportmuligheder både inden for landets grænser og mod Sverige og Island. Fra din lejlighed i Hjørring vil du have kort til Hirtshals, hvor du kan tage færgen over til de sydnorske byer Larvik og Kristiansand eller sejle helt til Island. Herudover kører toget mellem Hjørring og Aalborg en gang hver halve time og med det, kan du komme til Aalborg på kun 35 minutter, ifølge rejseplanen.

Så vælger du at finde lejlighed i Hjørring, vil du have masser af muligheder for at tage ud og opleve det danske land eller tage på nye eventyr i de andre nordiske lande.

Kom godt i gang med din lejlighedssøgning

Hvis du nu er blevet helt sikker på, at det er i Hjørring, at du skal finde din næste lejlighed, men er lidt i tvivl om, hvordan du finder den helt rigtige lejlighed til dine behov, så læs med her.

Til venstre længere oppe på siden finder du alle filtreringsmulighederne. Her kan du vinge af om du ønsker, at din lejlighed skal have elevator i opgangen eller om du har et krav til, at det skal være tilladt at holde husdyr. Når du vinger dine krav til lejligheden af i filtret, vil du kun få vist relevante lejligheder. På den måde optimerer du altså din søgning, så du hurtigere får overblik over, hvor mange ledige lejligheder i Hjørring, der matcher de behov, du har. Herefter kan du med fordel oprette en BoligAgent , så du får besked, når nye lejligheder i Hjørring, bliver slået op på siden, som henvender sig til dig.

Har du flere spørgsmål eller brug for hjælp til noget teknisk? Så er du meget velkommen til at ringe ind til vores kundeservice. Her holder vi åbent alle ugens dage fra 9-21. Hører vi ikke fra dig, har vi kun tilbage at ønske dig rigtig god vind i din boligjagt.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play