Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Herning

Lejligheder i Herning

192 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
192 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. lejlighed på 51 m²
Herning, Østergade
4.600 DKK8 timer siden
...
Side1af 11

Lignende annoncer i Herning

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed til leje i Herning hos BoligPortal

På Danmarks største BoligPortal kan du blandt andet finde et stort udvalg af lejligheder til leje i Herning. Du kan finde alt fra studieboliger i Herning til 4 værelses lejligheder i Herning . Uanset om du er ung studerende eller nybagt forælder, kan du altså med stor sandsynlighed finde en lejlighed, der lever op til lige netop dine krav. Du kan også søge bredere og finde dit næste lejemål blandt alle ledige lejeboliger i Herning eller du kan nøjes med at sprede din søgning til rækkehuse i Herning .

Herunder kan både den studerende og den nybagte forælder blive klogere på, hvorfor man bør vælge en lejlighed i den charmerende midtjyske by som sit næste hjem.

Stort udvalg af ledige lejligheder i Herning

Hos BoligPortal er udvalget af ledige lejligheder i Herning stort og varieret, så du har gode chancer for at finde en bolig, der passer perfekt til dine behov. Her kan du vælge mellem forskellige størrelser og prisklasser, alt efter dine præferencer og økonomiske muligheder.

Vi opdaterer løbende siden med nye ledige lejligheder i Herning, så du kan være sikker på, at der altid er relevante muligheder for dig at vælge imellem.

Udover det store udvalg af ledige lejligheder i Herning, har vi generelt det største udvalg af lejeboliger i hele Danmark . Her finder du flere forskellige boligtyper, såsom værelser , lejligheder , rækkehuse og huse landet over. Det er altså ikke uden grund, at BoligPortal skaber de bedste muligheder for dig, når du søger efter dit nye drømmehjem!

Hernings dejlige studielejligheder

Hvis du er ung og skal i gang med at tage en uddannelse i Herning, så kan det være, at du i samme anledning gerne vil flytte hjemmefra og finde din egen lejlighed. Hos BoligPortal kan du finde både nybyggede lejligheder i Hedebyen og lejligheder i Holing . Så du kan finde masser af lækkert nybyg i byen. Hvis du endnu ikke har fået øjnene op for Hernings mangfoldige studieliv og søgt uddannelse i byen, kan du starte med at finde den rigtige uddannelse og vende tilbage til at finde din lejlighed, når du ved, hvilken beliggenhed i Herning, du vil gå efter.

Find lejlighed i Herning og skab et stærkt familieliv

Hvor hjertet bor, har man hjemme. Og hvis du kan nikke genkendende til følgende to krav til din næste lejlighed, så er Herning helt sikkert et godt sted at tage tilbage til eller søge mod, hvis du har familie i byen. Det første krav er dit ønske om at finde lejlighed tæt på bedsteforældrene, forældrene eller hyggemosteren og det andet krav er, at du gerne vil bosætte dig i en by, som er et skønt sted for børnefamilier. Tænkte du ja eller nikkede du ligefrem imens du læste dette, så skynd dig at komme i gang med at finde din næste lejlighed i Herning.

3 spændende ting ved Hernings byliv

Hvis du er lidt i tvivl om du bør flytte til eller tilbage til Herning, så vil vi gerne hjælpe dig med at huske på, hvor dejligt du kommer til at bo, hvis du finder en lejlighed eller anden lejebolig i Herning. Læs med herunder, hvor vi fremhæver 3 spændende ting ved Hernings byliv.

1. Kulturhistorie fordelt på 5 museer

I Herning finder du Frilandsmuseet Herning, Herningsholm Museum, Klosterlund Museum og Vester Palsgaard Skovmuseum, som alle er del af Museum Midtjylland. Museernes udstillinger udgør tilsammen fortællingen om den midtjyske kulturhistorie. Så vil du gerne finde lejlighed i en ny by og gå på opdagelse i nye kulturhistoriske fortællinger, kan det være at Herning netop er en by for dig.

2. Nattelivet i Herning

Hvis du er ung og drømmer om fest og farver og sene gåture hjem fra lange aftener på dansegulvet, så kan du sagtens få alt det med, hvis du vælger at finde studieplads og lejlighed i Herning. I Herning finder du nemlig både den hyggelige bar og ølmekkaet Fox And Hounds, det festlige sted Dansebar & Einsten og koncertsalen Fermaten, hvor du kan opleve alt muligt forskelligt musik. Elsker du fest, farver og musikalske nætter, så kan du trygt bosætte dig i en lejlighed i Herning.

3. Hernings mangfoldige udvalg af uddannelser

Vil du gerne være sikker på at bosætte dig i en by, hvor der er gode muligheder for uddannelse, så kan du roligt finde en lejlighed i Herning. I byen finder du nemlig over 5 forskellige folkeskoler/friskoler og over 50 forskellige ungdoms- og voksenuddannelser. Der er altså rig mulighed for at både du og dine børn kan få nogle gode uddannelser i Herning. Desuden ligger Herning heller ikke langt fra Aarhus, så du har også mulighed for at vælge løsningen med at pendle mellem uddannelse i Aarhus og lejlighed i Herning.

Held og lykke med jagten på din kommende lejlighed i Herning

Kan du slet ikke vente med at komme i gang med boligsøgningen, kan du med fordel starte med, at oprette en BoligAgent . Start med at udfylde filtreringen, med de krav du har for lejligheden i Herning, og klik herefter i den orange boks ovenfor. Når du har aktiveret boligagenten, sørger vi for, at sende dig en mail, når der bliver slået nye lejligheder op på siden, som matcher dine kriterier.

Opstår der i løbet af processen nogle spørgsmål, kan du tage kontakt til vores kundeservice. Teamet sidder klar til at hjælpe dig alle dage fra 9-21, og kan fanges på enten telefon, mail eller chat.

Held og lykke med jagten efter din næste lejlighed i Herning.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play