Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Helsingør

Lejligheder i Helsingør

42 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
42 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 76 m²
Helsingør, Murergade
8.500 DKKI går
Side1af 3

Lignende annoncer i Helsingør

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed til leje i Helsingør i dag

Hos Danmarks største boligportal kan du finde værelser , lejligheder , rækkehuse og huse til leje i Danmark . På denne side finder du alle ledige lejligheder i Helsingør og du kan også læse mere om, hvorfor du bør vælge at bo til leje i en lejlighed i lige netop denne by. Læs med herunder og bliv klogere på livet i Helsingør og hvordan du finder en lejlighed gennem BoligPortal.

Hvis du er til teaterforestillinger og caféture kan du roligt rykke pløkkerne op og finde din næste lejlighed i Helsingør. I byen kan du nemlig både se forestillinger hos Helsingør Teater og Kulturværftet. Er du rigtig glad for cafétur og natteliv, så kan du også eksempelvis nyde din frokost eller en drink i Københavnerens hyggelige baggård. Så hvad venter du på, udforsk Helsingør og find din næste lejlighed.

Du kan også læse med herunder for at blive klogere på, hvordan du finder en lejelejlighed i Helsingør gennem BoligPortal og hvad du kan forvente, hvis du finder en lejlighed i denne by.

Flere gode grunde til at leje en lejlighed i Helsingør

Der er mange gode grunde til at leje en lejlighed i Helsingør. Med dens fantastiske beliggenhed tæt på København , den livlige atmosfære og smukke natur er der noget for enhver smag og interesse. Hvis du stadig er det mindste i tvivl, har vi samlet tre unikke grunde til at leje en lejlighed i Helsingør:

  • Kulturel mangfoldighed - Helsingør er hjemsted for mennesker fra forskellige kulturelle baggrunde, hvilket skaber en spændende blanding af traditioner. Det betyder, at du kan opleve forskellige festivaler og arrangementer, der fejrer forskellige kulturer og traditioner.

  • Historisk charme - Helsingør er en by med en rig historie, og det kan ses overalt i byen. Fra de smukke gamle bygninger til brostensbelagte gader, er der en historisk charme i byen. At leje en lejlighed i Helsingør betyder, at du kan nyde denne charme hver dag og føle dig som en del af byens rige historie.

  • Fokus på bæredygtighed - Helsingør har et stærkt fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed. Byen har flere initiativer, der arbejder for at reducere CO2-udledningen. At leje en lejlighed i Helsingør betyder, at du kan blive en del af en mere bæredygtig livsstil.

Find hurtigt din næste Helsingør-lejlighed

Hvis du bare gerne vil finde en lejlighed til leje i Helsingør hurtigst muligt, så kan du med fordel gøre op med dig selv, hvilke krav du har til dit kommende hjem. Når du har gjort det, kan du aktivere vores filtreringsmuligheder i venstre side, så du kun får vist relevante lejligheder for dig. Vælger du at oprette en profil, så kan du også gøre brug af vores BoligAgent, som efter aktivering vil give dig besked hver gang der bliver slået en ny ledig lejlighed op på BoligPortal, som matcher dine krav.

Hvor ligger Helsingør?

Det kan også være, at du kommer du fra Jylland eller Fyn og er ikke særlig godt kendt i provinsen på Sjælland ? Så kan det være, at du faktisk ikke er helt sikker på, hvor Helsingør helt præcist ligger. Det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med at blive klogere på, hvis du har forelsket dig i en lejlighed i denne by. Du finder Helsingør i Nordsjælland en lille times tid fra København. Fra Helsingør har du også direkte forbindelse til Sverige via bro over Øresund. Der er direkte tog til begge byer, så du kan både komme hurtigt til Sverige og hovedstaden herfra.

Drømmer du også om andre lejemål i Helsingør?

Det kan være, at du er ung københavner, som er nået til det punkt i livet, hvor du overvejer at finde din første ejerlejlighed. Her kan det være en god idé at starte ud med at finde en lejet lejlighed, hvis du bliver nødt til at flytte ud af storbyen for at kunne finde noget i en lidt billigere prisklasse. Ved at starte dit bolig-eventyr i en lejet lejlighed, kan du få en fornemmelse af den by, du kommer til at bo i, inden du vælger at købe dit eget. Du kan tilmed også være heldig at finde et rækkehus eller hus til leje, hvis du vil have en helt autentisk oplevelse.

Helsingørs lækre strande

Hvis du vægter højt, at der skal være kort fra din lejlighed til en lækker hvid sandstrand, så er Helsingør den helt rigtige by for dig. Er du vinterbader eller sommerstrandløve, så vil du sikkert blive stor fan er Helsingørs lækre strande. Stik syd fra byens centrum finder du den lækre strand Snekkersten Strand og tager du mod nordøst finder du Gummistranden. Begge strande er ovenikøbet forholdsvis børnevenlige. Bosætter du dig i Helsingør, kan det være, at din lejlighed kommer til at være ladt alene tilbage henover sommeren, hvor du kommer til at bruge alle dine eftermiddage, aftener eller morgener i de blå bølger.

Har du spørgsmål til, hvordan du finder lejlighed på BoligPortal?

Sidder du tilbage med flere spørgsmål eller har brug for hjælp til at effektivisere din boligsøgning efter ny lejlighed i Helsingør, så er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til vores kundeservice. Telefonen har åbent fra 9-21 alle ugens dage, også i weekenden.

I forbindelse med boligsøgningen, kan du med fordel også oprette en gratis BoligAgent . Agenten sørger for, at du får besked på mail, når nye lejligheder i Helsingør bliver slået op på siden, som er relevante for dig.

Herfra har vi kun tilbage at ønske dig held og lykke med at finde din næste lejlighed til leje i Helsingør.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play