Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Frederikshavn

Lejligheder i Frederikshavn

207 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
207 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 73 m²
Frederikshavn, Kløvervej
4.200 DKK2 timer siden
...
Side1af 12

Lignende annoncer i Frederikshavn

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed i Frederikshavn

På Danmarks største og mest aktive BoligPortal finder du et stort udvalg af ledige lejeboliger . Leder du mere specifikt efter en lejlighed i Frederikshavn, så er du landet det helt rigtige sted. Her finder du nemlig hele vores udvalg af ledige lejligheder i Frederikshavn, der står klar til at blive dit nye hjem.

Find også lejlighed i det øvrige Nordjylland

Hvis det vigtigste for dig er at komme tilbage til roen, den skønne natur og familien i Nordjylland, så kan du også lede i nedenstående byer.

Vi håber, at du finder den helt rigtige lejlighed med den perfekte beliggenhed til dit behov. Ønsker du at blive lidt klogere på bylivet i Frederikshavn og hvordan du finder den rigtige lejlighed, så kan du læse med herunder.

Frederikshavn by

Vælger du at finde en lejlighed i Frederikshavn, så kommer du til at bo i en charmerende nordjysk by, lige ud til Kattegat. Udover byens naturskønne placering med udsigt til havet, kan du i Frederikshavn også finde et stort udvalg af kulturelle oplevelser. Fra din lejlighed i Frederikshavn får du kort til byens spændende museer Nordjyllands Kystmuseum, Kystmuseet Bangsbo Fort og Frederikshavn Kunstmuseum, hvor du kan blive klogere på Nordjyllands kulturhistorie og kunstnere.

Går du mest op i, at byen skal være praktisk at bosætte sig i, så finder du også masser af indkøbsmuligheder i diverse dagligvarebutikker i byen. Du kan også komme lidt ud af din lejlighed i Frederikshavn og nyde en tur i gågaderne inde i byens centrum.

Optimer din søgning, så du hurtigt finder den perfekte lejlighed

Ønsker du at finde din næste lejlighed til leje i Frederikshavn hurtigst muligt, så kan du med fordel bruge BoligPortals filtreringsmuligheder ude i venstre side. Her kan du vælge prisen på lejligheden, hvor mange kvadratmeter, du ønsker den skal have og meget mere. Benytter du filtreringsmulighederne, vil du få tilpasset din søgning, så det kun er aktuelle lejligheder, der vises for dig. På den måde kan du spare en masse tid og hurtigere komme i mål med at finde dit helt rigtige lejlighedsmatch i Frederikshavn.

Sådan opretter du en profil hos BoligPortal

Vil du gerne være helt sikker på, at din søgning er så nem og hurtig som overhovedet muligt, så kan du oprette en profil øverst i højre hjørne. Du opretter din profil ved at klikke på “opret bruger” i menulinjen. Når du har oprettet en profil hos BoligPortal, kan du tilknytte BoligAgent til søgningen efter din næste lejlighed i Frederikshavn. Du aktiverer BoligAgenten til venstre på vores sider, og når den er aktiveret vil du automatisk modtage mails, når nye lejligheder, der matcher dine krav, bliver annonceret.

Vi sikkerhedsgodkender boligannoncerne

Hos BoligPortal er alt du behøver at gøre, at koncentrere dig om at finde din næste lejlighed i Frederikshavn. Vi sørger nemlig for at sikkerhedsgodkende alle nye boligudlejere på vores sider. Er du alligevel i tvivl om en annonces troværdighed, så vil vi anbefale dig at ringe ind til vores kundeservice, der har åbent alle ugens dage fra kl. 9-21. Her sidder vores dygtige folk klar til at give dig den nødvendige rådgivning.

Vi håber, at du føler dig klar til at finde din næste lejlighed i Frederikshavn. Held og lykke med at finde det helt rigtige boligmatch.

Vil du gerne udleje din lejlighed i Frederikshavn?

Det kan også være, at du er i modsatte situation og står med den ene fod ude af Frederikshavn. Er det tilfældet, så kan du oprette en gratis boligannonce på din lejlighed i Frederikshavn hos BoligPortal og finde den en ny lejer.

Vi brænder for at hjælpe udlejere og lejere med at finde hinanden på en nem og effektiv måde. Derfor har vi gjort det gratis for udlejere at slå deres boligannoncer op på vores sider, så vores lejere har et stort udvalg af ledige lejligheder og andre typer lejemål. Vær med til at gøre boligsøgningen sjovere og benyt muligheden for at lave en gratis boligannonce på din lejlighed i Slagelse. Held og lykke med boligjagten.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play