Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Fredericia

Lejligheder i Fredericia

221 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
221 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
Fri kontakt
3 vær. lejlighed på 68 m²
Fredericia, Kongensgade
5.150 DKK5 timer siden
...
Side1af 13

Lignende annoncer i Fredericia

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find din næste lejlighed i Fredericia

Ønsker du at komme lidt væk fra storbylivet i Aarhus eller København? Eller vil du bare gerne finde en lejlighed, der er strategisk smart placeret, fordi du både har en hverdag på Jylland og Sjælland eller Jylland og Fyn? Så har du fået den helt rigtige idé, hvis du vil i gang med at søge en lejlighed til leje i Fredericia. Og her er du landet et godt sted til at lave din søgning. Hos BoligPortal finder du tusindvis af ledige lejeboliger , og siden her opdateres løbende med nye lejligheder i Fredericia. Læs mere om, hvordan du finder en lejlighed i Fredericia og hvad byen har at tilbyde herunder.

Bredt udvalg af ledige lejligheder i Fredericia

Drømmer du om at finde en ledig lejlighed i Fredericia? Så er du landet det helt rigtige sted. Vores udvalg af ledige lejligheder i Fredericia spænder bredt, og du kan finde lejligheder i flere forskellige prisklasser og størrelser. Tag hul på boligsøgningen i dag og find dit kommende hjem i en fart.

Boligsøgning i hele Fredericia kommune

Det kan være, at du ønsker om at finde en lejlighed lidt uden for Fredericias byliv? Hvis det er tilfældet, så strækker kommunen af samme navn sig helt fra den lille by Oddersted til det smukke naturområde ved Trelde Næs. På vores boligsider kan du øverst på siderne vælge hvilken beliggenhed, du ønsker at lede efter og hvor mange værelser, du gerne vil have, at lejligheden skal have.

Optimer din søgning - vær åben for andre muligheder

Søger du lejlighed i Fredericia, men har ikke haft held med at finde den rigtige endnu? Så husk at du med fordel kan sprede din søgning til alle typer lejeboliger i Fredericia eller et større geografisk område. På BoligPortal kan du for eksempel både finde rækkehuse til leje i Fredericia og huse til leje i Fredericia . Disse kan du også med fordel søge, da huslejepriserne ikke nødvendigvis stiger ret meget, selvom du får et helt hus med have frem for en lejlighed med altan. Vi håber, at du vil opleve, at det kan betale sig at tænke kreativt og være åben for nye muligheder i jagten efter drømmeboligen.

4 hurtige om Fredericia

Det kan være, at du overvejer at flytte til Fredericia, når du skal finde din næste lejlighed? Så kan du læse med her og blive klogere på, hvad du som borger kan forvente at opleve i Fredericia by. Herunder har vi fremhævet 4 ting ved Fredericia, som du muligvis vil blive rigtig glad for, hvis du vælger at flytte i din næste lejlighed i denne by.

1. Transportmuligheder

Flytter du i lejlighed i Fredericia, kommer du til at bo i et af Danmarks vigtigste trafikknudepunkter, hvilket gør det nemt at komme til og fra byen, hvad enten man er i bil eller med offentlige transportmidler. Motorvejene E45 og E20 mødes sydøst for Fredericia, og gør det ekstra let for fredericianere at rejse med bil rundt i Danmark. I den østjyske by er der ligeledes togforbindelser fra Fredericia station, så du eksempelvis hurtigt kan komme fra din lejlighed i Fredericia til Aarhus eller Odense.

2. Indkøbs- og shoppingmuligheder

Ønsker du at finde lejlighed i en hyggelig by med gode indkøbs- og shoppingmuligheder, så er Fredericia lige byen for dig. I nettet af små gågader finder du ikke kun lækre kendte modebutikker, men også et stort udvalg af spændende specialbutikker. Tager du ind på Axeltorvet, så har du ligeledes mulighed for at opleve byens mange loppemarkeder og måske finde en flot plakat til de bare vægge i din nye lejlighed i Fredericia.

3. Træningsmuligheder

Elsker du at være aktiv og træne, er der rig mulighed for at komme i gang i et af byens mange træningscentre. Hvad enten du er til styrketræning, spinning eller yoga, er Fredericia klar på at give dig sved på panden. Byen byder også på gode udendørsfaciliteter til både løb og cykling, så der er nok af spændende træningsmuligheder for dig, som flytter i en af de mange lejligheder i Fredericia.

Om sommeren kan du tage på Østerstrand, der ikke blot er en utrolig flot strand, men også har et hav af forskellige udendørs aktiviteter, heriblandt volleyballbaner og udendørs fitness til offentlig brug.

4. Kulturoplevelser

Bosætter du dig i en lejlighed i Fredericia, så kan du stikke forbi Urbania Streetfood, der serverer lækker mad, gode drinks og ikke mindst en fantastisk stemning. Hvis du er helt vild med brun barstemning, så kan du også tage forbi Den Engelske Pub, der er placeret lige i hjertet af Fredericia og er en af byens ældste barer. Pubben er desuden kendt for sine lækre nachos, som er et hit blandt de lokale i byen.

Fra din lejlighed i Fredericia, vil du måske være heldig at få view til byens kendetegnende volde. Hvis ikke kan du få en smuk udsigt ud over voldene fra Det Hvide Vandtårn, hvor man også har en smuk udsigt ud over byen.

Vi håber, at du føler dig bedre rustet til at komme i gang med boligsøgningen efter din næste lejlighed i Fredericia. Rigtig god fornøjelse med at finde dit næste hjem.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play