Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Studieboliger i Fredericia

Studieboliger i Fredericia

102 boliger fundet
102 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 87 m²
Fredericia, Norgesgade
4.995 DKK7 timer siden
3 vær. lejlighed på 70 m²
Fredericia, Huslodsvej
5.375 DKK2 dage siden
Side1af 6

Lignende annoncer i Fredericia, max. 6.000 kr

Find ledig studiebolig i Fredericia hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af studieboliger i Fredericia. Udvalget dækker bredt og opdateres løbende, hvorfor du har gode chancer for at finde din næste studiebolig hos os.

Vi er ikke kun stærkt til stede med oplagte studieboliger i Fredericia, men er faktisk også den største portal for lejeboliger i Danmark. Herunder tæller både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Også hvis du er på udkig efter noget specifikt, er BoligPortal din indgangsvinkel. Du kan for eksempel finde delevenlige lejligheder , møblerede lejligheder til leje eller lejligheder med altan på hver af vores sider.

Bredt udvalg af ledige studieboliger i Fredericia

Fredericia er en populær studieby, hvorfor der også er stor efterspørgsel på studieboliger. Derfor har vi hos BoligPortal fokus på at få nye ledige studieboliger i Fredericia løbende, så du som studerende enkelt og nemt kan finde et hjem mens du studerer, der matcher dig og dine behov.

Det har ingen betydning, om du allerede er studerende eller netop er kommet ind på drømmestudiet i Fredericia - hos BoligPortal kan du frit søge blandt vores udvalg af ledige studieboliger i Fredericia. Uanset om du søger en lille og hyggelig studiebolig eller en større studielejlighed til at dele med andre studerende, finder du det her på siden.

Er du interesseret i bestemte typer af studieboliger i Fredericia?

Som udgangspunkt dækker siden her over lejligheder og værelser til et overkommeligt budget. Ved du dog, at du kun er interesseret i en af disse boligtyper, eller er du for eksempel også interesseret i at leje hus og rækkehus, kan du vælge at få vist de relevante boligtyper i venstre side under overskriften ‘boligtype’.

Sådan finder du hurtigt og nemt en studiebolig i Fredericia

Det er ikke nødvendigvis let at være boligsøgende, men det bliver det med de rette fremgangsmåder og redskaber til søgning. Dem stiller vi til rådighed og gennemgår nedenfor, så du kan komme godt og hurtigt i mål med den rette studiebolig i Fredericia.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Dem anbefaler vi, at du gør brug af, så du kan skabe et så præcist overblik som muligt. Når du filtrerer i din søgning, opdaterer din visning sig nemlig automatisk, så du kan finde studieboliger i Fredericia, der lever op til dine kriterier.

Filtrér for eksempel efter størrelse eller pris på studieboligen i Fredericia, eller vælg, om lejemålet skal være møbleret.

Opret BoligAgent og find hurtigt studiebolig i Fredericia

Vi anbefaler, at du efter udfyldelse af dine kriterier i filtreringsmulighederne vælger at aktivere en gratis BoligAgent . Det gør du ved at klikke i den orange boks øverst til venstre.

Med en BoligAgent fra BoligPortal modtager du fremover automatisk besked over mail, hver gang nye studieboliger i Fredericia matcher dine kriterier. Det er smart, da du på den måde ikke længere aktivt behøver at holde øje med siden, og samtidigt kan være blandt de første, der tager kontakt til relevante udlejere.

Føl dig tryg, når du søger studiebolig i Fredericia hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det er noget, vi går højt op i, og vi sørger derfor for at værne om din sikkerhed på en række centrale punkter.

  • For det første validerer vi løbende alle boligannoncer på siden. Det er din sikkerhed for, at den enkelte boligannonce om studieboliger i Fredericia er ægte. På den måde kan du med ro i maven tage kontakt til relevante udlejere.
  • Vi sørger også for at passe godt på dine data. I den sammenhæng overholder vi naturligvis alle regler for GDPR.

Hvis studieboligen i Fredericia er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

I en større og ofte også lidt dyrere studiebolig i Fredericia kan det være en god idé at udleje et eller flere værelser . Det gælder især for dig, der ønsker at bo sammen med roomies under studietiden. Ved at udleje værelser i boligen kan du nemlig skære på huslejen til en delevenlig studielejlighed.

Når du vælger at udleje via BoligPortal, er du godt stillet. Vi hjælper dig godt på vej fra start til slut gennem udlejningsprocessen, og hjælper dig med at få styr på de praktiske detaljer. Vi har nemlig udviklet en række gratis digitale services, herunder både en digital lejekontrakt og et digitalt flyttesyn .

Den digitale lejekontrakt hjælper dig med at lave en juridisk korrekt lejekontrakt, men det digitale flyttesyn gør det muligt for dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde studiebolig i Fredericia hos BoligPortal

Vi ønsker dig mange gange held og lykke med at finde studiebolig i Fredericia. Vi brænder for den gode boligjagt, og står derfor hver dag året rundt klar til at hjælpe dig i vores kundeservice.

Kontakt os over mail, chat eller telefon, så hjælper vi med kompetent vejledning om alt inden for lejeboliger.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play