Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Esbjerg

Lejligheder i Esbjerg

262 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
262 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 84 m²
Esbjerg, Hjertingvej
7.999 DKK2 timer siden
...
Side1af 15

Lignende annoncer i Esbjerg

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed i Esbjerg på BoligPortal

Hvis du leder efter en lejlighed i Esbjerg, kan det være en fordel at undersøge, hvad byen kan tilbyde dig. Esbjerg har en unik placering med direkte udsigt til Vadehavet. Selvom at Esbjerg er Danmarks yngste by, har byen været igennem en bemærkelsesværdig udvikling i dens bare 150 leveår. Med en lejlighed i Esbjerg får du en solid kombination af masser af historie, nybyggeri samt skønne naturattraktioner. Esbjerg er kendt for at være Danmarks energimetropol, hvilket spiller en vigtig rolle for byens liv og jobmuligheder.

Udforsk udvalget af ledige lejligheder i Esbjerg

Er du på udkig efter en ledig lejlighed i Esbjerg, er det oplagt at benytte BoligPortal som din indgangsvinkel. Med Danmarks største udvalg af lejeboliger , får du hos BoligPortal utallige muligheder for at finde præcis den bolig, du ønsker. Udvalget af ledige lejligheder i Esbjerg opdateres løbende, så du altid har dugfriske lejligheder at vælge imellem, når du søger efter dit nye drømmehjem!

Er du åben for alternativer, som ikke blot indebærer ledige lejligheder i Esbjerg, kan du udforske nogle af de andre boligtyper, vi tilbyder. Her kan du finde et stort udvalg af interessante værelser , huse og rækkehuse i Esbjerg . Du kan også altid søge mere specifikt, hvis du eksempelvis ønsker en delevenlig lejlighed eller en lejlighed med altan . Frygt ikke, uanset hvad du leder efter, kan vi hos BoligPortal hjælpe dig.

Benyt filter og BoligAgent til at finde din lejlighed

Hvis du har nogle specifikke ønsker til din kommende lejlighed i Esbjerg, kan du anvende vores filter knappen i venstre side. Du har både mulighed for at sortere på husleje, størrelse, antal værelser m.m. På den måde skal du ikke gå på kompromis med dine krav til en fremtidig lejlighed.

Du kan også oprette en gratis BoligAgent og endnu lettere finde en lejlighed til leje i Esbjerg. Du skal blot tilføje de krav og ønsker, som du har til din kommende lejlighed, så klarer BoligAgenten resten. Når nye lejligheder bliver slået op på siden, som matcher dine kriterier, vil du modtage en mail.

Læs med og lær, hvor du bør finde lejlighed i Esbjerg

I dag er Esbjerg Danmarks 5. største by og er inddelt i forskellige bydele. Hvis du er tilflytter og ikke kender Esbjerg særlig godt, kan det være en udfordring at vælge, hvilket område din fremtidige lejlighed skal ligge i. Herunder kan du læse mere om, hvad de forskellige bydele kan tilbyde dig.

Esbjerg C

Med en lejlighed i Esbjerg C, vil der være et væld af shoppingmuligheder. I hjertet af Esbjerg ligger gågaden, som er kåret til at være Danmarks længste. Her kan du udforske et hav af specialforretninger eller få noget lækkert at spise på en hyggelig café. Finder du en lejlighed til leje på gågaden, kan du komme du til at bo klods op af Esbjerg Street Food. Her kan du gå på opdagelse i 7 spændende madboder, samt 4 lækre barer og få fantastiske smagsoplevelser. For enden af gågaden ligger Vestjyllands største shoppingcenter, Broen. Hvis vejret er dårligt er centeret en oplagt mulighed, herinde finder du massevis af spændende butikker, aktiviteter og spisesteder.

Hvis du finder en ledig lejlighed til leje i Esbjerg C bør du tage en et smut forbi havnen, som bliver kaldt Strandby blandt byens borgere. Strandby er den ældste del af Esbjerg og er bestemt et besøg værd, for at blive klogere på byens historie. De fleste veje i Strandby fører dig direkte ned til havnen, hvor du hvert 20. minut kan tage færgen til den idylliske ferieø Fanø.

Kun få minutters kørsel fra centrum, ligger “A place To - Esbjerg”, som er et større byggeprojekt der skal stå klar til februar 2021. Byggeriet består af tre tårne, som indeholder 314 nye lejligheder, der skal lejes ud til henholdsvis unge og nyuddannet. De øverste etager af Tårnene vil blive forvandlet til 110 hotelværelser med en smuk udsigt over Vesterhavet. Målet med konceptet er specielt at ramme unge og skabe et co-living samfund til dem, hvor de har mulighed for at slappe af og være dem selv. Der vil være et hav sjove aktiviteter, herunder e-games, innovationsmiljø, scener, YouTube studie, bike-rent samt udendørs arealer.

Esbjerg V

Esbjerg V er den mest nordvestlige del af byen, med en skøn placering direkte ud til Vesterhavet. Hvis du finder en ledig lejlighed til leje i Esbjerg V , vil du ikke have langt til smukke og badevenlige strande. På Stædding strand, kan du nyde en solnedgangen i Vesterhavet, mens du går forbi Esbjergs attraktive skulptur “Mennesket ved Havet”. Med en lejlighed i denne del af Esbjerg, vil du også komme til at bo tæt på Hjerting, som er en populær forstad til den vestjyllandske havneby. Hjerting byder på en skøn badestrand med udsigt til Vesterhavet. Desuden har Hjerting også sit eget badehotel, hvor man kan nyde en weekend i afslapningens tegn.

Esbjerg N

Den nordlige del af byen dækker et stort område med massevis af forskellige aktiviteter. I den sydlige del af Esbjerg N, ligger byens idylliske dyrehave, hvor du både kan se kronhjorte, dådyr og sikahjorte. Pak en picnickurv og nyd en gratis udflugtstur i Dyrehaven blandt nysgerrige dyr og smuk natur.

Esbjerg er en stolt Ishockey by, som får masser af støtte fra både fans og sponsorer. På grænsen mellem Esbjerg C og N ligger Granly Hockey Arena, hvor de danske mestre fra 2015-2017, Esbjerg Energy, har hjemmebane. Esbjerg Energy kan garantere en sportsoplevelse som du sent vil glemme, med masser af stemning og lokal opbakning.

Hvis du finder en ledig lejlighed i Esbjerg N kommer du til at bo tæt på et hav af forskellige butikker. Esbjerg storcenter er placeret i forstaden Gjessing, hvor du kan shoppe løs eller nyde en kop kaffe hos Aunt Betty Café. I sammen bydel finder du diverse byggemarkeder, herunder Harald Nyborg, SILVAN, Thansen og Bauhaus. Det er et oplagt område til gør-det-selv personen, som gerne vil sætte et personligt præg på sin lejlighed.

Esbjerg Ø

Drømmer du om en lejlighed i Esbjerg Ø , så bør du indstille dig på, at din søgning skal være effektiv for udvalget af ledige lejligheder i denne bydel er rimelig begrænset. Herunder kan du blive klogere på Rørkjær og Jerne, som du finder i denne bydel.

Rørkjær ligger øst for indre by og er Esbjergs gamle centrum. Hvis du finder en lejlighed i Rørkjær kommer du til at være omringet af hyggelige snørklede gader og gamle huse med rødt tegltag. Er du vild med at bo tæt på centrum og nyder du bylivet, så er en lejlighed i den vestlige del af Rørkjær en oplagt mulighed. Er du mere til grønne områder, uden trafikstøj og jernbaner, kan det være en god idé at kigge længere mod øst.

Nordøst for centrum ligger bydelen, Jerne, hvor du har mulighed for at gå på opdagelse i Esbjergs Bazar. Her har du mulighed finde atypiske varer, som man ikke lige støder på i normale dagligvarebutikker. Dyk ned i et væld af forskellige krydderier, søde sager, oliven, kød, frugter og grøntsager fra hele verden.

Sikre udlejningsforhold på BoligPortal

Hos Boligportal finder du et stort udvalg af lejligheder i Esbjerg, hvor alle boligannoncer på forhånd er blevet sikkerhedsgodkendt af vores kundeservicemedarbejdere. På den måde slipper du for bekymringer, så du blot kan fokusere på at finde din fremtidige lejlighed.

Held og lykke med at finde en lejlighed i Esbjerg på BoligPortal.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play