Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Aabenraa

Lejligheder i Aabenraa

78 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
78 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. lejlighed på 130 m²
Aabenraa, Karpedam
8.700 DKK4 timer siden
Side1af 5

Lignende annoncer i Aabenraa

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed i Aabenraa

Leder du efter lejlighed til leje i Aabenraa, så er du landet det helt rigtige sted. På denne side finder du nemlig hele vores udvalg af ledige lejligheder i den sønderjyske fjordby. Ønsker du at lede bredere efter alle ledige lejeboliger i Aabenraa på BoligPortal, kan du selvfølgelig også det.

Er du ikke helt sikker på, hvor i landet du skal finde din næste lejlighed endnu, fordi du stadig venter på svar fra din arbejdsgiver om du har fået job eller fra uddannelsesinstitutionen på om du er kommet ind på drømmestudiet? Så husk at du hos BoligPortal kan finde både værelser , lejligheder , rækkehuse og huse til leje , når du ved mere præcist, hvor dit næste hjem skal være.

Bylivet i Aabenraa

Vælger du at finde en lejlighed i Aabenraa, så kommer du til at bo i en af de sidste større byer i Danmark, inden man når grænsen til Tyskland. Det særlige ved Aabenraa er byens naturskønne placering lige ud til Aabenraa fjord og kommunens Vækstplan 2022, der sætter fokus på en bæredygtig udvikling af byen, særligt med fokus på social bæredygtighed. Vælger du at finde lejlighed i den sønderjyske by, kommer du altså til at bo i en by, der aktivt arbejder på at blive et endnu bedre sted for sine borgere.

Mere konkret finder du i Aabenraa masser af indkøbsmuligheder og jobmuligheder. I byen finder du alt fra museer, hoteller, caféer og restauranter til byggemarkeder og strand. Du kan altså se frem til en velfungerende hverdag, med alt hvad du har brug for lige om hjørnet i det charmerende og hyggelige sønderjyske samfund, hvis du vælger at finde en lejlighed i Aabenraa.

Skal du flytte til Aabenraa for at uddanne dig som socialrådgiver eller pædagog?

Så kan det være, at du også er på udkig efter en lejlighed i Aabenraa, så du kan komme til at bo tæt på dit studie? På denne side finder du hele vores udvalg af ledige lejligheder i byen, men ønsker du mere specifikt at lede efter studiebolig i Aabenraa , så kan du selvfølgelig også gøre det.

Find også studievenlige lejligheder i andre byer

Er du kommende studerende, som endnu ikke har fået svar på, hvor du er blevet optaget, så kan du i ventetiden undersøge alle ledige lejeboliger på BoligPortal. Herunder har vi fremhævet to sider, hvor du selv kan gå på jagt efter en lejlighed i netop den by, som du bliver optaget på studiet i:

Spred din søgning efter lejlighed til andre sønderjyske byer

Vil du egentlig bare gerne finde en lejlighed i Sønderjylland? Så kan det være en god idé at sprede din søgning til lejligheder i andre byer, hvis du er åben for at bo i andre områder end Aabenraa.

Her kan du finde en liste over andre områder, som vi kan anbefale dig at lede i, hvis du ønsker at kunne komme til og fra Aabenraa på under 1 time med offentlig transport:

Optimer din søgning efter lejlighed i Aabenraa

Hvis du gerne vil i mål med at finde dit næste sønderjyske hjem hurtigst muligt, så kan du med fordel benytte filtreringsmuligheder ude i venstre side. Her kan du sortere lejlighederne i Aabenraa efter pris, størrelse og særlige behov - det kunne eksempelvis være, at du ønsker at finde en studielejlighed i Aabenraa . Det kan også være, at du har et ønske om, at lejligheden skal være delevenlig, så du og din kammerat kan finde en lejlighed, der kan blive jeres fælles hjem.

Når du har slået et filter til din søgning, kan du efterfølgende aktivere BoligAgenten . Den vil sende dig en besked hver gang, der bliver slået nye lejligheder op på BoligPortal, som matcher dine behov. Med BoligAgenten aktiveret kommer du altså forrest i køen til nyopslåede lejligheder, så skynd dig at få oprettet en agent nu.

Held og lykke med jagten efter din lejlighed i Aabenraa

Hvis du er blevet helt afklaret med, at det selvfølgelig er i Aabenraa, du skal finde dit næste hjem, så vil vi herfra blot ønske dig rigtig god fornøjelse med boligjagten. Husk at du også altid er velkommen til at ringe ind til vores kundeservice, hvis der skulle opstå nogle spørgsmål eller tvivl under din boligsøgningsproces.

Psst! Mulighed for at udleje din lejlighed gratis hos BoligPortal

Det kan også være, at din situation er helt anderledes og du er landet på vores side, fordi du gerne vil have inspiration til, hvordan du skriver en god boligannonce til din lejlighed i Aabenraa, som du gerne vil udleje. I så fald vil vi gøre opmærksom på, at du hos BoligPortal kan oprette en gratis boligannonce på din lejlighed, så du hurtigt og nemt kan finde den helt rigtige lejer til din bolig.


Når du har fundet den rigtige lejer til din lejlighed eller den type bolig, du ønsker at udleje, så kan du også gøre brug af BoligPortals gratis system til oprettelse af lejekontrakt . Benytter du vores system, så får du automatiseret en stor del af det juridiske arbejde. Desuden slipper du for at skulle holde styr på papirer i store ringbind. Lejekontrakten vil nemlig altid være gratis og tilgængelig gennem din udlejerprofil hos BoligPortal.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play