Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Charlottenlund

Lejeboliger i Charlottenlund

33 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
33 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 50 m²
Charlottenlund, Holmegårdsvej
Første sal af villa udlejes til en rolig lejer. 2 værelser, det ene med lille altan, fuldt møbleret.
8 timer siden
6.700 kr.
Side1af 2
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Charlottenlund hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores samlede overblik over lejeboliger til leje i Charlottenlund. Udvalget er bredt og opdateres løbende, ikke mindst fordi vi hos BoligPortal er de største inden for boliger til leje i Danmark. Er du nysgerrig på det generelle udvalg, kan du tage et kig på vores side for lejeboliger landsdækkende, herunder både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Leder du efter noget specifikt, er der også god mulighed for at finde dette med vores behjælpelige oversigter. Find for eksempel lejeboliger med husdyr tilladt eller lejligheder med altan .

Hvilke boligtyper i Charlottenlund er du interesseret i?

Vores lejeboliger i Charlottenlund inkluderer både lejligheder , huse , rækkehuse og værelser i Charlottenlund . Ved du allerede nu, at du kun er interesseret i nogen af disse kategorier, kan du med fordel sørge for at kigge på disse sider specifikt, enten ved at klikke på linkene her, eller ved at filtrere efter dem i filtreringsmulighederne i venstre side. På den måde gør du det mere overskueligt for dig selv, da du ikke behøver bladre igennem boligtyper, der ikke er relevante for dig.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Charlottenlund

Hos BoligPortal har vi et ønske om at gøre din boligjagt smartere. Derfor stiller vi en række redskaber til rådighed i din søgning, som skal gøre det nemt, hurtigt og enkelt at finde den rette lejebolig i Charlottenlund.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Du har sandsynligvis en række specifikke kriterier i tankerne, når det handler om din kommende lejebolig i Charlottenlund. Hos BoligPortal kan du anvende disse kriterier i din søgning, så du får vist mere præcise og relevante resultater. Det gør du ved at indtaste og krydse af i filtreringsmulighederne til venstre, hvor det er relevant.

Du kan for eksempel vælge at filtrere efter pris på husleje eller antal kvadratmeter, ligesom du også kan filtrere efter lejeperiode eller hvorvidt der skal være mulighed for parkering i forbindelse med lejemålet.

Benyt din filtrering i en gratis BoligAgent og find hurtigt lejebolig i Charlottenlund

Når du har fundet frem til en filtrering, som giver mening i din videre søgning efter en lejebolig i Charlottenlund, anbefaler vi, at du aktiverer en BoligAgent for din søgning. Med en BoligAgent fra BoligPortal gør du nemlig din søgning både nem og effektiv, da du fremover ikke selv aktivt behøver at holde øje med siden. I stedet modtager du besked direkte over mail, når nye relevante boliger til leje i Charlottenlund bliver lagt op på siden.

Vi anbefaler som hovedregel, at du sørger for at være skarp i dine prioriteringer, inden du opretter din BoligAgent. Vælg derfor at filtrere efter reelle krav og ikke blot ønsker, hvis du ikke vil risikere at gå glip af boligannoncer, der kunne være relevante for dig.

I hvilket område af Charlottenlund skal du finde lejebolig?

Beliggende i det nordlige Storkøbenhavn ud til Øresundskysten er Charlottenlund i sin helhed et eftertragtet sted at bo. Vil du gerne blive klogere på de forskellige områder, har vi dog her samlet en kort indføring til dig, som skal give dig det nødvendige overblik over bydelen.

Særligt populær er området Ordrup, som ligger centralt og nordligt i Charlottenlund. Ordrup var oprindeligt en landsby, men er i dag komplet forenet med de omkringliggende bydele i Gentofte kommune. Her finder du mange villaer, offentlig transport, muligheder for indkøb og også et lokalt gymnasium.

Mod øst beliggenhed ud til havnen finder du Skovshoved. Her er bydelen ligeledes vokset sammen med omkringliggende områder. Det tidligere fiskerleje er dog både populært og charmerende, ikke mindst fordi mange af bygningerne i den gamler fiskerlandsby stadig eksisterer i dag.

I det sydliger Charlottenlund kan du bo tæt på både slotshave og diverse villakvarterer. Det er en helt særlig og unik idyl, som du vil skulle lede længe efter andetsteds.

Hvis lejeboligen i Charlottenlund er for stor, kan du udleje dele af boligen

Det kan sagtens ske, at du finder den rette lejebolig i Charlottenlund, som dog viser sig at være for stor eller dyr til dine ønsker og behov. I den situation kan det være relevant at overveje, hvorvidt du ønsker at udleje et eller flere værelser og på den måde bo under samme tag som en eller flere andre.

Vælger du at udleje værelser i en lejebolig i Charlottenlund, efter du har lejet den, kommer du godt i gang med dette hos BoligPortal. Det er helt gratis selv at stå for at udleje via vores portal, og dertil stiller vi desuden en række redskaber og services til rådighed.

For at gøre processen omkring udlejning lettere tilbyder vi en digital lejekontrakt , som vi har udviklet til at være behjælpelig for dig, der skal udforme en juridisk korrekt lejekontrakt, og som ikke har udførlig viden om paragraffer og formuleringer. Vi tilbyder derudover også et digitalt flyttesyn , hvis du ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Charlottenlund hos BoligPortal

Vi går op i din tryghed. Derfor sørger vi for at varetage dine interesser, ikke mindst når det kommer til sikkerheden ved at søge bolig via vores portal. Udover at vi passer godt på dine data og overholder alle regler for GDPR, sørger vi også for at validere alle boligannoncer, inden de lægges op på siden: Det er din sikkerhed for, at du med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere.

Tag også trygt kontakt til vores kundeservice

Ligegyldigt, hvad du har brug for hjælp til, kan du altid tage kontakt til vores kundeserviceteam. Vi står klar hver dag året rundt, og besvarer med glæde dine spørgsmål om alt inden for leje og udlejning eller eventuelle tekniske spørgsmål. Kontakt os på mail, chat eller via telefon.

Vi ønsker dig held og lykke i din søgning efter den rette lejebolig i Charlottenlund.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play