Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Kalundborg

Lejeboliger i Kalundborg

17 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses10 værelses
17 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 108 m²
Kalundborg, Kordilgade
7.250 DKK3 dage siden

Lignende annoncer i Kalundborg

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Kalundborg hos BoligPortal

Hos BoligPortal har vi et bredt udvalg af ledige lejeboliger i Kalundborg. Udvalget opdateres løbende, så hold endelig øje med siden, eller gør brug af nogle af vores redskaber til søgning.

Ved os er dine chancer for at finde lejebolig i Kalundborg gode, ikke mindst på grund af det store udvalg lokalt og landsdækkende. Vidste du for eksempel, at BoligPortal er de største i Danmark inden for lejeboliger ? Herunder tæller både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Også hvis du er på udkig efter noget mere specifikt i Kalundborg, er BoligPortal din indgangsvinkel. Hos os kan du for eksempel finde lejeboliger med husdyr tilladt , møblerede lejligheder til leje eller lejligheder med altan – mulighederne er mange, så orientér dig gerne grundigt her på siden.

Er du interesseret i bestemte typer af lejeboliger i Kalundborg?

På siden her finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Kalundborg, dækkende over alt fra lejligheder og værelser til huse og rækkehuse i Kalundborg . Ved du, at du kun er interesseret i visse af disse boligtyper, anbefaler vi, at du krydser de relevante af under overskriften ‘boligtype’’ i venstre side. På den måde skaber du et godt indledende overblik, så du kan komme stærkt fra land i din søgning efter den rette lejebolig i Kalundborg.

Hurtige fakta om Kalundborg – for dig, der overvejer at flytte til byen

Kalundborg er en gammel købstad på Nordvestsjælland, hvor halvøerne Røsnæs og Asnæs mødes.  Med en lejebolig i Kalundborg, kan du blive klog på historien. Byen rummer landets største samlinger af stenhuse og bindingsværkshuse fra middelalderen. Med det følger den smukke natur, hvor der er mulighed for at koble af fra hverdagens larm.

Er du på udkig efter en lejebolig langt fra storbylivet, støj og larm og elsker du flot natur og historiske bygninger, så er Kalundborg et ideelt sted for dig at søge bolig. Dertil kommer den gode beliggenhed i forhold til infrastruktur.

Lad dig forføre af den gode beliggenhed

Kalundborg har en rigtig god beliggenhed – særligt for dig, som har familie og venner rundt i landet eller for dig, der rejser eller pendler meget. Skal du til Fyn eller Jylland, kan du hurtigt komme dertil med motorvej E20 og modsat mod København med motorvej E23. Kalundborg færgehavn havde i sin tid mange færgeforbindelser, som desværre er blevet nedlagt. Du kan dog stadig tage færgen til Samsø.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Kalundborg

Det er ikke nødvendigvis let at være boligsøgende, men hos BoligPortal er det tæt på. Vi går nemlig højt op i din boligjagt, og stiller derfor de rette redskaber og fremgangsmåder til rådighed i din søgning, så du hurtigt, nemt og effektivt kan finde lejebolig i Kalundborg.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I menuen i venstre side finder du en række filtreringsmuligheder, som du med fordel kan benytte til at skræddersy din boligsøgning. Med filtreringerne kan du for eksempel vælge type, størrelse eller antal værelser i lejeboligen i Kalundborg. Derudover kan du tilvælge, om det skal være tilladt at have husdyr, hvis dette er relevant for dig.

Aktivér BoligAgent og find hurtigt lejebolig i Kalundborg

Efter at du har filtreret i din søgning, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent , som indeholder dine krav. Det gør du ved at klikke i den orange boks øverst til venstre.

Med en BoligAgent fra BoligPortal, vil du opleve, at din søgning efter den rette lejebolig i Kalundborg bliver smartere. Efter oprettelse af din agent behøver du nemlig ikke længere aktivt at holde øje med siden, men kan i stedet læne dig tilbage og blot tjekke din mailindbakke, som du normalt ville gøre. Her vil du modtage besked, når nye lejeboliger i Kalundborg matcher dine kriterier.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Kalundborg hos BoligPortal

Hos BoligPortal går vi højt op i din tryghed. Din sikkerhed er således en stor prioritet for os, som vi løbende sørger for at facilitere. Det gør vi for eksempel på følgende centrale punkter:

  • Vi validerer løbende alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at alting er, som det skal være, og at du kan stole på ægtheden af den enkelte annonce.
  • Derudover passer vi godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. Det sker naturligvis i overensstemmelse med gældende GDPR.

I den store lejebolig i Kalundborg kan du udleje et eller flere værelser

Finder du en stor og delevenlig lejebolig i Kalundborg, som passer til dine ønsker, men som måske er en smule over dit budget? I så fald er der gode råd at hente. Du kan nemlig leje den store lejebolig i Kalundborg for derefter selv at udleje et eller flere værelser : På den måde skærer du nemt ned på omkostningerne til husleje.

At bo sammen med andre er ikke noget for alle, men hvis du er åben overfor tanken, kan det hurtigt vise sig at give pote. Med et lille bofællesskab får du nemlig ikke blot økonomisk råderum men også en hyggeligt socialt fællesskab i hjemmet.

Når du udlejer via BoligPortal er det både nemt og gratis. Vi hjælper dig godt på vej gennem processen, for eksempel med vores digitale services til at få styr på de praktiske detaljer omkring udlejning. I den sammenhæng har vi udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt uden at skulle svede over paragraffer og formuleringer.

Vi tilbyder også et digitalt flyttesyn , som tillader dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for værelset – nemt og enkelt.

Held og lykke med din jagt efter den rette lejebolig i Kalundborg

Fra BoligPortal skal du have mange gange held og lykke i din jagt efter den rette lejebolig i Kalundborg. Vi ønsker, at du kommer godt i mål med din søgning. Derfor står vi også hver dag året rundt klar til at hjælpe dig i vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp.

Kontakt os over mail, chat eller telefon, og kom nærmere den rette lejebolig i Kalundborg.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play