Optimer dit arbejde med viden og råd om boligmarkedet

Læsetid: 2 minutter

Kompetent samarbejdspartner – også for dig

BoligPortal fungerer som samarbejdspartner for over 2.300 udlejere, som ikke kun får et online udstillingsvindue overfor 365.000 boligsøgende om måneden, men også får professionel rådgivning og sparring, når en lejebolig skal afsættes.

BoligPortal ved rigtig meget om boligudlejning. Og den viden får du også indblik i. Vidste du godt, at BoligPortal flere gange årligt afholder netværksmøder i hele landet for professionelle udlejere, der gerne vil blive klogere på, hvordan de optimerer deres forretning? Her samles kollegaer i ejendomsbranchen for at høre fageksperter fortælle om de nyeste tiltag på lejeboligmarkedet.

Få mere tid i hverdagen

Har du tænkt over, hvad ændringerne på lejemarkedet betyder for dig som udlejer
eller administrator? Og er du opdateret om dine muligheder for at optimere arbejdsgangen? BoligPortal oplever stor interesse for ny, faglig viden blandt professionelle udlejere.

Pia Andersen fra City-Ejendomme Aalborg er én af de mange deltagere, som har draget fordel af BoligPortals netværksmøder. Hun benytter blandt andet muligeden for faglig sparring i forhold til professionel udlejning. Sparring, som kan give optimeringer og tidsbesparelser i dagligdagen.

”Vi kan altid komme i direkte kontakt med vores BoligPortal-konsulent, og han følger opgaverne til dørs i en travl hverdag. Han har blandt andet informeret os om muligheden for, at vores lejemål automatisk kan vises og opdateres på vores egen hjemmeside, når bare jeg lægger dem op på BoligPortal. Det har lettet mit arbejde”

pia

Med BoligPortal som samarbejdspartner får du:

  • Faglig rådgivning fra professionelle konsulenter
  • Dybere indsigt gennem markedsanalyser
  • Faglig vidensudbytte gennem netværksmøder
  • Personlig kundeservice alle ugens dage
  • Nem og effektiv annoncering
  • Mulighed for automatisk annoncering og integration på egen hjemmeside
  • Professionel markedsføring, fx bannerannoncering

Du kan læse mere om, hvad BoligPortal kan tilbyde professionelle udlejere her.