Tips til en bedre annonce

Læsetid: 2 minutter

En vellykket udlejningsproces starter med en god annonce for dit lejemål. Med en gennemarbejdet annonce slipper du for at bruge tid på at svare på unødvendige henvendelser og spørgsmål. Få vores fire bedste råd til at lave en god udlejningsannonce. 

 

1) Bliv set med billeder

Billeder skaber blikfang og gør det lettere for de boligsøgende at vurdere dit lejemål. Vi anbefaler, at du bruger vellignende billeder af boligen på din annonce. Det gør det nemmere for de potentielle ansøgere at vurdere, om dit lejemål passer til dem, og du får samtidig færre irrelevante henvendelser. Har du plantegningen over lejemålet, anbefaler vi også, at du tilføjer den til din annonce, også selvom det blot er en skitse, da det ofte efterspørges af de boligsøgende.

 

2) Beskriv boligen

Boligsøgende har mange spørgsmål, så jo mere information du giver i din annonce, jo bedre. Fortæl om området. Det er desuden en god idé at overveje, hvem dit lejemål kunne være relevant for og derefter skrive annoncen med fokus på denne målgruppe. Er lejemålet perfekt for en børnefamilie, vil de være interesserede i at høre mere om hvor den nærmeste børnehave eller skole ligger, og hvor de nemt kan handle deres dagligvarer. Er din målgruppe studerende, er det måske relevant for dem med afstand til uddannelsesinstitutioner, offentlig transport og bymidte.

 

3) Overvej, hvor meget du skal opkræve i indskud 

Som udlejer må du maksimalt opkræve 3 måneders forudbetalt husleje ekskl. forbrug. Du kan overveje at opkræve mindre end 3 måneders forudbetalt leje.

 

4) Skab øget opmærksomhed på din annonce

Du kan forøge opmærksomheden på din annonce ved at tilkøbe dig til forskellige former for fremhævninger, som BoligPortal tilbyder. På den måde kan du ramme en bred skare af boligsøgende:

Du har to muligheder for fremhæve din udlejeannonce og gøre den mere synlig for de boligsøgende:

  • Topannonce til 299 kr. giver dig en annonce øverst i søgeresultaterne i 14 dage.
  • Åben annonce til 399 kr. gør din annonce på BoligPortal åben for henvendelser fra alle – med eller uden profil på BoligPortal  i 14 dage.

Du kan tilkøbe disse annonceringer under oprettelsen af annoncen eller ved at logge på din menu og gå til “Fremhæv Din Annonce”.