Presse

Danmarks største lejeboligportal

BoligPortal er Danmarks største website for lejeboliger, og vi har fulgt boligmarkedet tæt siden 1999. 50 dedikerede medarbejdere arbejder hver dag på at skabe trygge og sikre rammer for lejere og udlejere på lejeboligmarkedet.

Som markedsleder er vi blevet en martkant stemme og har med et indgående kendskab til tendenser og udvikling på boligmarkedet, og vi vil altid gerne dele vores viden med medier og andre interessenter på boligmarkedet.

Vores mere end 20 års erfaring som markedsleder giver os en unik forståelse for, hvad der er vigtigt for lejere og udlejere samt i hvilken retning lejeboligmarkedet udvikler sig.

 

Vi kan hjælpe med:

Data
  • Data på huslejeniveauer, prisudvikling, boligtyper, udbud og efterspørgsel baseret på mere end 120.000 lejeboliger i hele Danmark
  • Data på lejeniveauet for bestemte ejendomstyper i et bestemt geografisk område
  • BoligPortal har mere end 900.000 besøgende om måneden, og vi har data på hvad boligsøgende efterspørger
Ekspertviden
  • Om lejeboligmarkedet herunder pris, størrelse, geografi og rammebetingelser
  • Om boligsøgning eksempelvis tips og tricks, svindel og risiko og segmenter
  • Om hvordan du udlejer din bolig herunder særlige opmærksomhedspunkter
Erfaringskilder
  • Vi er dagligt i dialog med vores lejere og udlejere og har stort indsigt i deres mønstrer og adfærd hvad angår boligmarkedet. Vi har kendskab til deres oplevelser og erfaringer på lejeboligmarkedet.
  • Denne viden kan aggregeres eller vi kan være behjælpelig med at finde kilder

Presserum 

Her finder du pressemeddelelser,  pressemedarbejdere samt adgang til pressebilleder og logo.

Om Boligportal

BoligPortal er Danmarks største lejeboligportal. Hver eneste dag bringer BoligPortal mennesker sammen, hvad enten de mangler et sted at bo eller har et sted til overs, som de gerne vil leje ud. BoligPortal giver dig det fulde overblik over lejeboligmarkedet, og hjælper dig trygt og sikkert i mål med dit boligskifte.

En del af North Media A/S

BoligPortal er en del af North Media A/S, Danmarks eneste børsnoterede mediekoncern. North Medias idegrundlag har siden etableringen i 1965 været at formidle tilbud og information til forbrugerne. Udover BoligPortal består koncernen af Søndagsavisen, FK Distribution, Bekey, Bostadsportal.se, håndværker.dk, Matchwork, Ofir.dk, Mediecentret Frederiksberg og Mediecentret Nordsjælland.

Børsen Gazelle-virksomhed

Dagbladet Børsen har siden 1995 hvert år identificeret Danmarks vækstelite, og gazellen er med tiden blevet en del af det danske sprog som et synonym for virksomheder i vækst. BoligPortal fik en Gazelle-pris i både 2007, 2008, 2009, 2013 og 2015.