Gæsteblogger: Boligindretning på budget

Læsetid: 3 minutter

På BoligPortal har vi haft fornøjelsen af at få Louise, som driver bloggen livingonabudget.dk til at gæsteblogge for os. Living on a budget er en blog om kreative løsninger til boligen og boligindretning. Få inspiration til, hvordan du billigt kan pifte din bolig op 🙂

Står du og er lige flyttet i en ny lejlighed? Og er alle dine hårdt sparede penge gået til en kæmpe depositum og  100 måneders forudbetalt leje? Så er det nok ikke lige nye møbler og interiør din pengepung råber højest efter. Men fortvivl ej. Du kan nemt få indrettet dig fedt med små tips og triks – også uden at det behøver ikke at koste en bondegård.

Få naturen ind i indretning

Det er gratis, og der skal ikke særlig meget til at få noget fedt ud af naturen. Lav f.eks. din egen bøjlestang ud af en gren og hæng den op i en kæde eller stålwire fra byggemarkedet. Pimp evt. grenen med en lækker lampe.

boligindretning på budget

Du kan også lave et ophæng til dine håndklæder på badeværelset. Gå evt. i en genbrug og køb et gammelt læderbælte og brug det som stropper.

boligindretning på budget

Lampe af grillspyd

Især i vintermånederne er det rart med lidt ekstra belysning. Derfor er det oplagt at lave din egen lampe. Måske du har nogle gamle grillspyd liggende fra sommerens grillaftner. Lim dem sammen med en limpistol i den form som du ønsker. Spraymal til sidst lampen i en fed farve… eller bare i sort, og bind en ledning med fatning og pære i og så har du en helt unik lampe.

boligindretning på budget

Reol af gamle kasser

Lav en personlig reol ud af æblekasser, som du kan finde i genbrugsbutikker eller i landets supermarkeder. Sæt dem sammen som du ønsker, og så har du hurtigt en fed reol til billige penge.

boligindretning på budget

Stumtjener

Hvis du er flyttet i en mindre lejlighed som kun indeholder en lille gang, er den her løsning helt perfekt.  Lav din egen stumtjener ud af rundstokke som du kan købe til ingen penge i et byggemarked. Bind dem sammen med tykt snor. Sørg for at snoren er stram.

boligindretning på budget