Find den helt rigtige håndværker

Læsetid: 2 minutter

Er du lige flyttet, eller skal du flytte? Så kan du med fordel gøre brug af håndværker.dk hvis du for eksempel skal have istandsat din bolig i forbindelse med ind- eller fraflytning. Det er nemt og hurtigt at søge blandt håndværkere inden for alle håndværksfag.

På BoligPortal giver vi dig et lille overblik over fordelene ved håndværker.dk, og hvordan du kommer godt i gang 🙂

Vidste du godt, at på håndværker.dk har håndværkerne hver deres profil på siden, hvor de fortæller kort om sig selv og viser billeder fra tidligere opgaver? Det fede ved det hele er, at du også kan læse anbefalinger fra tidligere kunder. På den måde har du et godt grundlag for at vælge den helt rigtige håndværker.

Kom godt i gang

Måske har du allerede besluttet, at du skal bo sammen med andre. Og måske overvejer du endda flytte sammen med din bedste ven. Du har sikkert hørt nogle skrækhistorier, hvor dette er gået helt galt. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være.

  1. Find den rigtige håndværkerSøg på postnummeret, hvor du skal have løst en opgave og den type håndværker, du skal bruge. Så får du præsenteret de håndværkere, der passer din søgning.
  2. Vælg den helt rigtige håndværker Du har mulighed for at se en præsentation af håndværkeren og evt. billeder af tidligere udførte opgaver. Tidligere kunders anbefalinger ligger også tilgængeligt. Det kan være med til at give dig en øget sikkerhed, når du skal vælge den helt rigtige håndværker. Når du har truffet din beslutning, kan du nemt kontakte håndværkeren, og sammen kan I finde en løsning på opgaven som skal løses.
  3. del din oplevelse med andre brugere Når opgaven er løst kan du dele din vurdering af håndværkeren. På den måde kan du hjælpe andre brugere med at vælge den helt rigtige håndværker.

Få depositum tilbage

Som lejer kan du faktisk have indflydelse på, om du skal have depositum tilbage. Skal du for eksempel have malet din lejlighed, som du flytter ud af eller vil du være sikker på, at lejligheden bliver efterladt skinnende ren? Så kan du benytte dig af håndværker.dk, hvor du kan vælge den rette maler og den rette til at rengøre din lejlighed.

Håndværkerfradrag: få penge tilbage i skat

Som lejer kan du benytte dig af håndværkerfradraget. Det gælder faktisk både under lejeperioden, men også til istandsættelsen, når du flytter fra din lejlighed. Du kan for eksempel med håndværkerfradraget spare penge på lønudgifterne til en maler. Du kan læse mere om håndværkerfradraget her.