Find bolig i Aalborg – her kan du lede

Læsetid: 1 minute

Leder du efter bolig I Aalborg? Så er det en rigtig god ide at orientere sig om byens områder og faciliteter. Derfor har BoligPortal lavet en interaktiv guide til dig, der er ny i Aalborg – eller dig, der endnu ikke ved, hvor du skal bo, spise og feste i den nordjyske studieby.

Klik på kortet nedenfor for at gå en tur i skønne Aalborg.

Aalborg byder på alt fra det sprudlende centrum, hvor blandt andet Jomfru Ane Gade ligger, til de rolige kvarterer med parker og fuglefløjt. Når du søger bolig i Aalborg skal du blandt andet gøre dig klart, om du vil have naturen tæt på, om du kan leve med nattelarm fra bylivet, eller om du vil bo tæt på din uddannelse. Beliggenhed betyder rigtig meget for efterspørgslen og huslejepriserne, og hovedreglen er, at jo længere du kommer fra Aalborg C, jo lavere bliver prisen også.

I Aalborg ligger universitetet cirka seks kilometer uden for centrum, i bydelen Aalborg Øst. Her er huslejepriserne i gennemsnit ofte lavere end i det centrale Aalborg, og så er det hurtigt at cykle til undervisning, hvis den foregår i en af bygningerne i østbyen.

Se BoligPortals 10 bedste råd for at komme godt i gang med boligsøgningen.

Du kan også altid finde Aalborgs nyeste ledige lejeboliger på BoligPortal.