Brug for hjælp til udlejning af boligen?

Læsetid: 2 minutter

Er du én af dem som godt kunne bruge lidt hjælp til hvordan du skal udleje din bolig? Jeg har været forbi kundeservice og fået svar på ofte stillede spørgsmål fra udlejere.

1) Jeg har indrykket en annonce, men hvorfor kan jeg ikke se den på siden?

BoligPortal validerer alle annoncer inden de aktiveres på siden. Din annonce afventer gennemlæsning inden den kommer op på siden. Hvis vi har uddybende spørgsmål vil du blive kontaktet. Grunden til at vi validerer alle annoncer skyldes, at vi ønsker at undgå falske annoncer på BoligPortal, og derved sikre høj sikkerhed og seriøsitet.

2) Jeg får rigtig mange henvendelser på min bolig, hvordan skal jeg gribe fremvisning og udlejning an?

Det kan være en god ide at udvælge omkring 3-4 ansøgere, som du inviterer til fremvisning. Du kan enten invitere ansøgerne til en individuel eller fælles fremvisning. Det er op til dig. Husk at gør ansøgerne opmærksomme på, at der er flere til fremvisning, hvorfor de ikke kan være sikre på at få boligen. Til fremvisningen kan det være en god idé at snakke med lejerne og på den måde danne dig et indtryk af dem. På den baggrund kan du udvælge den lejer, som du føler vil passe bedst til boligen. Husk at give besked til de øvrige ansøgere, at du har valgt at udleje boligen til anden side og markere boligen udlejet, når du har skrevet kontrakt med den nye lejer. De mange ansøgere venter i spænding på dit svar og håber selvfølgelig på at de bliver den nye lejer indtil de har fået afslag. Samtidig skal man som udlejer

3) Jeg får mange henvendelser, hvordan sorterer jeg i dem?

Boligsøgende bestemmer selv hvilke boliger de søger og hvor meget de gør ud af henvendelsen. Hvis du har særlige ønsker til din fremtidige lejer er det en god idé at tydeliggøre dem i din annonce. Billeder af boligen sikrer også, at der er større sandsynlighed for at de boligansøgere som henvender sig rent faktisk er interesseret i boligen. Derudover kan du benytte dig af sorteringsværktøjet i din indbakke til at sortere henvendelserne.

Der er hjælp at hente

Har du som udlejer brug for hjælp, kan du altid kontakte kundeservice. Du kan også kigge forbi kundeservice supportside. Der er tips at hente, hvis du har spørgsmål i forhold til hvordan du udlejer din bolig, din udlejeannonce, hvordan du laver en god boligpræsentation og meget mere.

Held og lykke med udlejning af din bolig 🙂