5 topmoderne boligtrends

Læsetid: 2 minutter

Vil du gerne være helt fremme i bolig-skoene og indrette din bolig efter de nyeste trends? Så læs med her.

For her er fem fremtidige boligtrends, som er nemme at anvende og kan få din bolig med helt op på bolig-beatet.

  1. Small-living

Som en form for modreaktion til 00’erne med masser af plads og en ’nyt-nyt-nyt’-mentalitet er downsizing og small-living blevet det nye inden for boligindretning. Vi er blevet langt mere bevidste omkring, hvor meget plads vi har brug for og hvor mange møbler, der er nødvendige. Her i post-krisetider handler det mere om fokus på lækre og gennemtænkte løsninger, der emmer af kvalitet.

  1. Back to Basic

Byd naturen velkommen og få skoven ind i stuen. Som en reaktion på overforbruget i 00’eren er der kommet mere fokus på økologi, genbrug og bæredygtighed. Naturen gør os glad – så hvorfor ikke have det rundt om os hele tiden? Det er tid til at fylde dit hjem op med planter og andre ting fra naturen.

  1. Messing er det nye sort…

… det har det været i et stykke tid, og det vil det fortsætte med det frem i 2015. Det er særligt nipsting i kobber og messing, der er blevet populært. Metal giver hjemmet og tingene et mere eksklusivt udtryk og det passer ind i de fleste hjem. Måske dine forældre eller bedsteforældre har noget liggende på loftet, som har fået en renæssance og du vil kunne bruge i din boligindretning?

  1. Nyt Nordisk

Du har muligvis bemærket, at det nordiske køkken har vundet indpas i de danske restauranter. Nu er det nordiske præg kommet til boligindretning. ”Nordisk indretning” dækker over lyse og lette møbler, udført i naturens egne materiale og udført med stor håndværksmæssig præcision. Særligt materialerne birk, eg, ask, læder og uld er populære, når vi snakker nordisk indretning. Linjerne er lige og ensartede og detaljerne enkle. Bare lyst og lækkert.

  1. De nye farver i 2015

Det er svært at sige noget konkret om farver i indretningen, da tendensen inden for farver ofte er afhængig af sæsonen. Dog er særlig blå og bordeaux særligt toneangivende i øjeblikket, og nogle farver der holder lidt længere end til næste efterår. Netop disse to farver er med til at bringe ro og stil til dit hjem. Der er to måder at få de to farver ind i hjemmet: enten ved at lade dem være de bærende farver på de store flader som vægge osv., eller ved at indrette dit hjem med nips i de blålige nuancer.