2 løsninger, som optimerer dit arbejde og sikrer det rette match

Læsetid: 1 minute

Undgå dobbeltarbejde – opret din bolig ét sted 

Du kender det sikkert: Du har lige indtastet data i et system og så skal du indtaste det samme igen i et andet. Det er irriterende spildte kræfter.

Vi tilbyder en løsning, som passer dig. Du vælger om du vil oprette boligerne på BoligPortal, hvorefter vi kan lægge dem på din hjemmeside eller du kan lægge dem på din hjemmeside og så opretter vi dem automatisk på BoligPortal.

Du vælger og vi tilpasser naturligvis altid oprettelserne efter aftale med dig.

Læs mere om automatisk annoncering på din hjemmeside her.

Læs mere om automatisk annoncering på BoligPortal her.

Frygt ikke for mange henvendelser på dine attraktive lejemål – vi har løsningen

Når du lægger alle dine boliger på BoligPortal kan du ”risikere” at få mange ansøgninger. Nogle udlejere har set det som et problem. Vi har løsningen og selvom du får mange ansøgere i din indbakke, så kan du via BoligPortals redskab filtrere boligsøgende på alder, beskæftigelse og øvrige vigtige informationer om den boligsøgende. Derved kan du hurtigt og nemt udvælge og arbejde videre med de rigtige kandidater, som matcher din annonce.

Når den rigtige lejer er fundet og lejemålet markeres udlejet, så sender systemet automatisk et afslag ud til alle de resterende boligsøgende.

Læs mere om, hvordan vi hjælper dig med at finde drømmelejeren her.

BoligPortals annonceringsmuligheder og vores system sikrer dig en smidig arbejdsproces og hurtig udlejning til attraktive lejere.

Vi hjælper dig gerne så kontakt os endelig.