Markedsdata

Få unik indsigt i efterspørgsel, boligmarkedet og boligpriser fra Danmarks største udlejningsplatform

Kontakt os her
Markedsdata hos BoligPortal
house-icon

Gør brug af BoligPortals indsigt og nyeste data på lejeboligmarkedet

Med mere end 20 år som markedsleder på lejeboligmarkedet, har vi meget og omfangsrig data på udviklingen i det danske lejeboligmarked og udvikling i boligpriser – både lokalt og nationalt.

Vi hjælper dig med professionel sparring, dybdegående data og relevant markedsindsigt, som er afgørende for etableringen og udviklingen af en succesfuld udlejningsforretning.

Lokale boligpriser og huslejefastsættelse

Se lejeniveauet for bestemte ejendomstyper i et bestemt geografisk område eller direkte på et specifikt postnummer. Med denne data får du unik indsigt i udviklingen af lokale boligpriser til fastsættelse af husleje fordelt på typer af lejemål i hele Danmark.

Projektbyggeri og køb af projektejendom

Få værdifuld viden om, hvilke størrelser og boligtyper, der efterspørges i det postnummer, du planlægger projektbyggeri. Denne data kan også bruges til at vurdere, om sælgers prognose for husleje pr. m2 korrekt, så du har de bedste forudsætninger for at investere rigtigt og undgå kostbare fejl.

Gennemgribende forbedringer og 5.2-husleje

Få indblik i, hvad du kan forvente i lejeindtægt, hvis dit lejemål konverteres fra omkostningsbestemt husleje til fastsættelse efter 5.2 leje. Så kan du blive klogere på, om din investering er profitabel, når du overvejer gennemgribende forbedring af din ejendom. 

Markedets stærkeste data

Vi tilpasser vores rådgivning og analyser af lejeboligmarkedet efter dine behov, så du er sikker på at få topprofessionel sparring samt det mest aktuelle billede af lejeboligmarkedet lige nu, når du samarbejder med BoligPortal. 

Vi klæder dig godt på til at tage de rette valg, når du skal udvide eller styrke din forretning:

  • Efter mere end 20 år i branchen har vi en unik viden om og indsigt i det danske lejeboligmarked og udviklingen ift. boligpriser, efterspørgsel og udbud.
  • Vores viden og markedsdata er baseret på mere end 100.000 udlejninger og boligannoncer pr. år, – og antallet af udlejede boliger og nye annoncer på BoligPortal stiger hver dag. 
  • Vores analyser af boligmarkedet er baseret på data fra forskellige ejendomstyper, og al data beriges med eksternt verificeret data.

FAQ om BoligPortals markedsdata

Hvad er statistik på boligmarkedet?

BoligPortal er en mere end 20 år gammel udlejningsplatform, som med flere end 1.000.000 besøgende om måneden er Danmarks største boligportal. Vores markedsdata tager udgangspunkt i liggetid og antal visninger af annoncer på BoligPortal, hvilket giver os de mest valide statistikker på lejeboligmarkedet i Danmark. Ligeledes kan udviklingen i liggetid og antal visninger også være med til at give et overblik over, om lejeboligmarkedet i det hele taget er rentabelt at investere i på nuværende tidspunkt.

 

Vores markedsdata giver os statistikker over udviklingen i lejeboligmarkedet og udvikling i boligpriser inden for et bestemt geografisk område. Ligeledes giver markedsdata os det mest repræsentative billede af f.eks. huslejeniveau på baggrund af statistik over boligtyper, størrelse og antal værelser.

Fra erhverv til private udlejningsboliger

Det er i de seneste år blevet populært at omdanne erhvervsbygninger til boliger, da bl.a. kontorer ofte står tomme i centrum af de store byer. Tomme erhvervslejemål kan skyldes, at det er for dyrt for virksomheder at eje eller leje bygninger på centrale placeringer – og disse centrale placeringer er netop også mere eftertragtede som private lejemål.

 

Det er dyrt at omdanne erhvervsbygninger til udlejningsboliger, men grundet mulighederne for huslejefastsættelse ved gennemgribende forbedringer og de typisk centrale placeringer, vil det ofte være rentabelt i på lang sigt.

 

BoligPortals markedsdata giver os unik viden om, hvor det kan være rentabelt at opkøbe erhvervsbygninger til ombygning, samt hvad huslejen kan fastsættes til, når ombygningen er afsluttet.

Udvikling i lejeboligmarkedet og statistik over boligpriser

Alle annoncer hos BoligPortal kræver månedlig husleje, kvadratmeter og adresse, hvilket giver os den største database af huslejepriser både lokalt og på landsplan. Dette giver BoligPortal den største database for sammenligningslejemål og den største viden om udvikling og statisk i boligpriser på lejeboligmarkedet – både lokalt og nationalt.

Kontakt os for professionel sparring og unik viden om lejeboligmarkedet

Preben Helveg Larsen Salgschef

Preben Helveg Larsen
Salgschef
phl@boligportal.dk

Joergen Martinussen Key Account Manager

Jørgen Martinussen
Key Account Manager
jm@boligportal.dk

Lene Jaegerum Account Manager

Lene Jægerum
Account Manager
lja@boligportal.dk

Louise Koop Jensen Account Manager

Louise Koop Jensen
Account Manager
lkj@boligportal.dk

Alexander - Boligportal

Alexander Mikkelsen
Account Manager
alexander.mikkelsen@boligportal.dk