Effektivisér din udlejningsforretning og undgå tomgang

Hent e-bogen her
house-icon

Denne e-bog består af 3 steps, der skal hjælpe udlejere sikkert igennem processen fra én lejers udflytning til at finde en ny stabil lejer. Så kan du effektivisere din udlejning og minimere tomgangen mellem lejeperioder – nu og i fremtiden.


Hent e-bogen i dag og få overblik over, hvad du nemt kan gøre for at:

  • minimere tomgang mellem lejere
  • sikre den rette, stabile lejer
  • undgå konflikter med lejer med gode lejekontrakter og flytterapporter

Flere end 2.500 udlejere har allerede downloadet e-bogen

Denne e-bog klæder dig godt på i kampen om den rette lejer i et marked, hvor der er hård konkurrence om de gode, stabile lejere.

I e-bogen fortæller vores boligadvokat Søren Saaby Hansen fra ØENS advokatfirma om de hyppigste fejl, som udlejere begår, når de udarbejder lejekontrakter og flytterapporter. Vi giver også Sørens gode råd til, hvad du skal være særligt opmærksom på, så du undgår dyre fejl og unødvendige konflikter med lejer.

Med denne e-bog bliver du klogere på:

Hvordan du minimerer tomgang mellem lejere

Opsigelser, fraflytninger og tomme lejemål mellem lejeperioder følger med, når man udlejer boliger. Men som udlejer kan du gøre meget for at minimere tomgang og tab af husleje, inden du finder en ny lejer til dit lejemål.

 

I e-bogen giver BoligPortal 4 gode råd til, hvad du som udlejer kan gøre for hurtigt at finde en ny lejer til dit lejemål, så du minimerer tab af huslejeindtægter.

 

Vi gennemgår bl.a., hvordan du kan arbejde med din udlejningsannonce og dennes synlighed, så du gør dit lejemål og din udlejningsannonce mere attraktiv for netop de boligsøgende, der passer ind i dit lejemål.

Hvordan du finder den gode lejer

De fleste lejere er gode og ordentlige lejere, men indimellem er der også dem, der ikke har helt styr på økonomien eller almen respekt for en lejebolig – desværre. Heldigvis kan du som udlejer tage nogle forholdsregler, som hjælper dig til at finde den rette stabile lejer, som behandler dit lejemål med respekt og bliver boende længe.

 

I e-bogen bliver du klogere på forskellige former for fremvisning og åbent hus af lejeboliger. Samtidig får du et godt råd til, hvordan du sikrer, at det kun er seriøse boligsøgende, der kontakter dig på din udlejningsannonce.

Hvordan du forebygger og undgår konflikter med lejer

For at sikre dig over for unødvendige konflikter med lejer, er det vigtigt med en god lejekontrakt og gode flytterapporter. Trods gode juridiske papirer, kan det dog ske, at du oplever konflikter alligevel – eller at du netop nu er i en situation, hvor du gerne vil af med din lejer.

 

BoligPortal hjælper dig til at forebygge konflikter med lejer ved at udarbejde juridisk korrekte og detaljerede lejekontrakter og flytterapporter. Derudover giver vi et par gode råd, der guider dig til at håndtere konflikter, når de opstår eller i værste fald opsige lejer, hvis det er nødvendigt og juridisk tilladt.

 

I dette kapitel i e-bogen gennemgår boligadvokat Søren Saaby Hansen de hyppigste fejl, som udlejere laver i lejekontrakter – og i forlængelse heraf gennemgår vi, hvordan du nemt kan undgå disse fejl.

 

Derefter får du gode råd til at gøre dine flytterapporter så detaljerede så muligt, så du undgår misforståelser og fejl ved fraflytning. Ligeledes gennemgår vi regler og frister i forbindelse med fraflytning og istandsættelse, så du er sikker på, at du har det juridiske i orden.

 

Som sagt kan det dog allerede nu være, at du står i en situation, hvor du gerne vil af med din lejer – men hvad er dine muligheder for det? Til slut i kapitlet gennemgår vi muligheder og varsler for opsigelse af lejer, samt hvad du skal huske, når du sender opsigelsen.