Boligeksponering

Find den rette lejer hurtigere og undgå tomgang med digital eksponering

Fremhæv din boligannonce her
Fremhæv din lejebolig hos boligportal
house-icon

Over 1.000.000 månedlige brugere

Få din bolig fremhævet på Danmarks største udlejningsportal med mere end 1.000.000 månedlige brugere

Integration til din hjemmeside

Vælg automatisk boligeksponering og få ensartede annoncer både på BoligPortal og din egen hjemmeside. Opret og håndtér nemt dine lejemål ét sted

Find lejer hurtigere

Gør din bolig synlig over for endnu flere boligsøgende ved hjælp af digital annoncering på Facebook og BoligPortal – eksempelvis med en topannonce, åben annonce eller eksponering

Topannonce

Fremhæv din lejebolig øverst i søgeresultaterne

Med en topannonce vil din lejebolig blive vist øverst i søgeresultatet på BoligPortal i 14 dage, så snart den matcher boligsøgendes søgekriterier.

Topannoncen er en fordel, hvis udbuddet af boliger i dit lokalområde er stort, og hvor boligsøgende ikke behøver lede længe for at finde den rette bolig.

Åben annonce

Gør det gratis for boligsøgende at tage kontakt

En åben annonce gør det muligt for alle boligsøgende at kontakte dig gratis i 14 dage.

En åben annonce er en fordel, hvis du ønsker flere henvendelser. Ligger din bolig f.eks. et sted, hvor der udlejes få boliger, er der større risiko for at boligsøgende ikke vil betale for at kontakte udlejer.

Åben annonce med BoligPortal

Eksponering

Gør din boligannonce maksimal synlig

Denne eksponeringsløsning bidrager til markant øget eksponering af dit lejemål, så din boligannonce ikke forsvinder i mængden. 

Med dette populære eksponeringsværktøj, får du både en topannonce og en åben annonce. Derudover får du også deling på BoligPortals Facebook, automatisk visning af din annonce, når boligsøgende søger på lignende boliger på BoligPortal samt eksponering i BoligPortals automatiske BoligAgent-mails.

Eksponering af din lejebolig

Fremhæv din bolig og undgå tomgang

Topannonce

Fremhæv din lejebolig øverst i søgeresultaterne.

449,00 kr.

inkl. moms

359,20 kr.

ekskl. moms

 • Fremhævet annonce i 14 dage
 • Kom øverst i søgeresultaterne

Åben annonce

Gør det gratis for boligsøgende at tage kontakt.

599,00 kr.

inkl. moms

479,20 kr.

ekskl. moms

 • Fri kontakt i 14 dage
 • Gratis kontakt for boligsøgende

Eksponering

Gør din boligannonce maksimal synlig.

1.599,00 kr.

inkl. moms

1.279,20 kr.

ekskl. moms

 • 14 dages eksponering
 • Topannonce
 • Åben annonce
 • Bliv delt på Facebook
 • Fremgå på lignende annoncer i lokalområdet
 • Bliv vist i BoligAgent-mails til boligsøgende
 • Bliv også vist i nærliggende områder

Tag fat i din nærmeste konsulent i dag, eller kontakt vores eksperter for en snak om dine muligheder

Kontakt os her

Eksponering på over 250 lokale Facebook-sider

Gennem BoligPortals unikke system sorterer og filtrerer vi alle boliger på BoligPortal.dk. Din boligannonce kan på den måde blive vist på Facebook-sider, som matcher din specifikke bolig.

FAQ om digital boligeksponering

Hvad er digital boligeksponering?

Undgå tomgang i din udlejning med digital eksponering. Digital eksponering hjælper dig med at effektivisere din udlejning, så du ender forrest på både skærmen og nethinden hos boligsøgende. Vores digitale eksponeringsløsninger sikrer dig og din bolig øget eksponering over for nye potentielle lejere. Digital eksponering er promovering af dine lejemål på online kanaler, så du når ud til endnu flere boligsøgende.

Hvad er en BoligAgent-mail?

En BoligAgent er lejers personlige lejeboligassistent, der spejder efter nye ledige boliger 24/7. Lejer får således en mail hver gang, der er en ny bolig, der matcher lejers søgekriterier.

 

Gennem digital boligeksponering vil din bolig blive vist i BoligAgent-mails for boliger, der ligner din – selvom din bolig ikke opfylder alle lejers søgekriterier. Læs mere om BoligAgent her.

Hvilke former for digital eksponering tilbyder BoligPortal?

Med digital eksponering øges synligheden for boligsøgende, så du kan finde lejer hurtigere. De boligsøgende kommer mange steder fra, og derfor er det vigtig at række ud efter din kommende lejer.

 

Find lejer hurtigere med BoligPortals 3 forskellige digitale eksponeringsprodukter, der alle bidrager til øget synlighed af dine lejemål over for potentielle nye lejere af dine lejemål.

 

”Topannonce” placerer din bolig øverst i søgeresultatet på BoligPortal. Denne løsning kan gavne din udlejning, hvis der udlejes mange boliger samme sted som din, så netop din bolig ligger øverst i søgeresultatet. Hvis udbuddet i dit område er stort, er det ikke sikkert, at de boligsøgende kigger alle sider igennem, men med topannonce vises dit lejemål øverst, såfremt den matcher den boligsøgendes filtre.

 

”Åben annonce” åbner for henvendelser fra alle boligsøgende. Er din bolig lokaliseret et sted, hvor der udlejes få boliger, kan det være svært at få boligsøgende til at betale for at kontakte udlejer. Med en åben annonce kan potentielle lejere kontakte dig gratis gennem besked-systemet på BoligPortal eller direkte på telefon uden at have en betalt profil på BoligPortal. Denne type eksponering øger chancen for at finde lejer hurtigere gennem muligheden for at få flere henvendelser.

 

Vores tredje eksponeringsløsning “Eksponering” indeholder Topannonce, Åben annonce og 4 andre dele, som alle bidrager til markant øget synlighed af dine lejemål. Din bolig deles på en eller flere Facebooksider og vises på lignende lejemål på BoligPortal eller når der søges på nærliggende områder. Derudover kommer din bolig med i BoligAgent-mails, der sendes til aktive boligsøgende, hvis kriterier matcher din bolig.

 

Eksponering kan forhindre, at din annonce forsvinder i mængden, hvis din bolig er placeret i et område, hvor der udlejes mange boliger.

Hvordan får jeg flere til at se min lejemål?

Når de boligsøgende søger blandt boligerne på BoligPortal, har du mulighed for at synliggøre dit lejemål ved nærliggende boliger eller på lignende lejemål.

 

Er din bolig ikke lokaliseret der, hvor brugerne søger boliger, vil den vises når potentielle lejere søger efter nærliggende boliger. Med visning i nærliggende områder til de boligsøgendes geografiske filtre, bliver din bolig synlig i bunden af det filtrerede søgeresultat under “Foreslåede annoncer”. I storbyerne ses det, at boligsøgende er villige til at flytte til et andet postnummer end først tiltænkt.

 

Med eksponering på lignende lejemål, vil din bolig vises i bunden under “Andre boliger du måske synes om”, når den boligsøgende kigger på lignende boliger – også selvom din bolig ikke matcher de valgte filtre.

 

Passer din bolig på filtrene for størrelse og pris, men ligger uden for det ønskede geografiske område, kan den blive vist under nærliggende områder. Ligeledes vil den vises, hvis den matcher størrelse og geografi, men er en anelse dyrere.

 

Ydermere kan du få dit lejemål vist i BoligAgent-mails, også selvom den ikke matcher BoligAgentens filtre. På BoligPortal kan boligsøgende oprette en BoligAgent, der sender mails hver gang, der udlejes en ny bolig, som matcher deres søgefiltre. I disse mails vises “Lignende annoncer”, som er boliger, der ikke matcher alle filtre. Disse boliger vælges gennem en unik algoritme, der matcher lignende boliger ud fra kriterier som størrelse, pris og afstand. Det er derfor forskelligt, hvor mange mails, din bolig vises i.

Kan jeg få mine boliger på Facebook?

Vores eksponeringsværktøjer tilbyder eksponering på Facebook. Få delt dine lejemål på en eller flere Facebook-sider, der matcher boligsøgendes præferencer.

 

Er din bolig f.eks. en billig studiebolig i Aalborg, bliver den postet på siderne “Billige lejligheder i Aalborg” og “Studieboliger i Aalborg”.

 

BoligPortal har mere end 250 Facebook-sider, hvor nogle er inddelt på boligtype og geografi, mens andre matcher specifikke præferencer såsom et begrænset budget, ubegrænset leje, eller at boligen er delevenlig. Gennem et unikt system, filtreres boligerne på BoligPortal og postes automatisk på de sider, der matcher den specifikke bolig. Matcher din bolig flere præferencer, bliver den automatisk postet på flere sider.

Hvilke andre digitale udlejningsværktøjer tilbyder BoligPortal?

Hos BoligPortal vil vi gerne gøre boligudlejning så nemt og effektivt så muligt. Derfor har vi udviklet forskellige digitale værktøjer, der kan optimere din udlejningsforretning.

 

Læs mere om gratis Digitalt Flyttesyn og gratis Digital Lejekontrakt.

 

Derudover tilbyder vi indsigt i statistik og nyeste data på lejeboligmarkedet til journalister, nyhedsmedier og andre interessenter, som ønsker et klart billede af lejeboligmarkedet lige nu.

Vi hjælper dig til en effektiv boligudlejning med øget digital eksponering

Preben Helveg Larsen
Salgschef
phl@boligportal.dk

Jørgen Martinussen
Key Account Manager
jm@boligportal.dk

Lene Jægerum
Senior Account Manager
lja@boligportal.dk

Allan Høgh
Senior Account Manager
allan.hogh@boligportal.dk

Alexander - Boligportal

Alexander Mikkelsen
Account Manager
alexander.mikkelsen@boligportal.dk

Louise Koop Jensen
Account Manager
lkj@boligportal.dk

Skal en af vores eksperter kontakte dig?