‹ Tilbage til søgeresultat

3v. lejlighed i Vallensbæk Str

Annoncen for lejeboligen med denne beskrivelse er ikke længere aktiv.
Du kan til højre på siden finde tilsvarende lejeboliger i Vallensbæk Strand.

Denne lejlighed ligger i Amalieparken, et nybygget boligkvarter i Vallensbæk Strand bestående af 4 Punkthuse og 2 Kanthuse. På Amalieparkens grund er der ved at blive opført en stor børneinstitution med forventet åbning i slutningen af 2011. Samtidig planlægges opførelsen af 3-6 Punkthuse mere på grunden. Nærmiljøet byder bl.a. på golfbane, idrætscenter, ridecenter, vandskiklub, strand, havn og Vallensbæk mose. Samtidig er der nem adgang til S-tog, indkøbsmuligheder, skoler, børneinstitutioner, og motorvej.

Lejligheden er beliggende i et af Kanthusene, som er bygget i 5 eller 6 etager med 2-3 lejligheder pr. etage. Trappeopgangene er holdt i lys terrazzo med vinduer hele vejen op, hvilket får opgangene til at fremstå lyse og imødekommende. Alle opgange er forsynet med elevator, dørtelefon og postkasser i stueplan.

Det udendørs fællesareal er udlagt med åbne græsplæner, vild beplantning, små grusstier, legeområde og forskellige store træer. Foran indgangen til Kanthusene er der etableret parkeringspladser.Køkkenet er Invitas model ”Inline” holdt i hvidt med indbyggede greb og hvid laminat bordplade, som er nem at holde. Der er monteret halogenspot under overskabene.
Der er installeret følgende hvidevarer i køkkenet: indbygningsovn med pyrolyserens, keramisk kogeplade, fuldintegreret opvaskemaskine og fuldintegreret køle-/fryseskab.

Badeværelset er holdt i grå nuancer med fliser i 300*300mm og granitbordplade. Der er monteret indbyggede halogenspots i loftet, væghængt toilet, toiletpapirholder, håndklædekroge i rustfrit stål, loftmonteret badeforhængs stang samt gulvvarme.
Følgende hvidevarer er installeret på badeværelset: vaskemaskine og tørretumbler.

Til alle lejligheder hører aflåst depotrum på ca. 3 m2 placeret i kælderen.
I kælderen er der ligeledes fælles cykelkælder.

Vi gør opmærksom på, at de på plantegningen viste skabe ikke alle følger med.

Andre brugere har også set

God 3V med udsigt
Lækker 3 værelses lejlighed ...
2665 Vallensbæk Strand
8.000 kr.
Strandhaven - 5 vær - 2 plan
Flot nyt rækkehus med 4 soverum og...
2665 Vallensbæk Strand
14.100 kr.
Klar til indflytning
Flot nyistandsat 2 værelses lejlig...
2665 Vallensbæk Strand
5.400 kr.
l,5 lejlighed i Vejlegårdsparken, Vallensbæk
Lejlighed med seperat soveværelse ...
2665 Vallensbæk Strand
4.600 kr.
Se flere tilsvarende boliger
Hjælp