Ved at benytte BoligPortal accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

BoligPortal respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Formålet med persondatapolitikken er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Vi registrerer personoplysninger, og af lovpligtige årsager opbevarer vi dem i 5 år. Når vi indsamler personoplysninger sker det altid ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om hvilke oplysninger vi indsamler og hvorfor.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan tilgå www.boligportal.dk uden at fortælle os, hvem du er eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Vi registrerer altså ingen personlige oplysninger, medmindre du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

BoligPortal indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • lader dig registrere med:
    • For- og efternavn
    • firmanavn og CVR-nr. (professionelle udlejere)
    • Adresse
    • Telefonnummer
    • E-mailadresse
  • giver kontooplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser, f.eks. ved oprettelse af profil samt tilmelding til nyhedsbrevet
  • tilmelder dig vores nyhedsbrev på e-mail med nyheder, information og inspiration til boligsøgning og udlejning
  • ser eller foretager køb af en vare eller en serviceydelse fra en person/virksomhed, som har tilbud på vores hjemmeside
  • foretager betaling af køb
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

BoligPortal indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse, navn og privat adresse) for at levere den ydelse, som du efterspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender BoligPortals hjemmesider via Google Analytics.

Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

BoligPortal benytter Quickpay til håndtering af online køb, og vi opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.boligportal.dk videregives kun til:

  • Vores interne afdelinger (fx direktør og administrativt personale)
  • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt

BoligPortal videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for BoligPortal.

For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

Vi anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics.

Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.boligportal.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

Bortset fra de ovenfor beskrevne tilfælde, videregiver eller sælger BoligPortal ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.boligportal.dk til tredjemand.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på BoligPortals vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen info@boligportal.dk.

Cookies

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender BoligPortal. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Den anvendte cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens terminaludstyr, fx PC, mobiltelefon etc. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Cookies anvendes for at forbedre hjemmesidens service, fx ved abonnement services, hvor systemet husker din e-mail adresse, når du ønsker at ændre i dit abonnement. Brugen af cookies forringer ikke din sikkerhed ved brugen af hjemmesiden.

Læs mere om vores cookies og yderligere information om, hvordan du sletter cookies på nedenstående link.

Læs om brugen af cookies på BoligPortal her.

Hvis du ikke ønsker, at BoligPortal identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, kan du fra ovenstående link også læse om, hvordan du kan slette eller blokere for cookies i din browser.

For hvert besøg på hjemmesiden – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – registrerer vi brugerens type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

 

Kontakt, ændring og opdatering af BoligPortals persondatapolitik vedrørende hemmeligholdelse af personoplysninger

Vi forpligter os til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller hvis du ønsker indsigt i dine personoplysninger registreret på www.boligportal.dk, er du altid velkommen til at kontakte os på info@boligportal.dk.