Danmarks største BoligPortal

Leder du efter en lejebolig, eller leder du efter en lejer til din bolig? Så er du landet det rigtige sted. Vi er en IT-virksomhed, som har flyttet danskerne siden 1999. Med næsten 20 år på boligmarkedet har vi derfor stort indblik i det danske lejeboligmarked. BoligPortal er mere end blot en hjemmeside. Det er tusindvis af mennesker, der hvert år mødes i søgen efter et sted at slå sig ned eller i søgen efter nogen, der vil passe godt på deres bolig.

 

Vi bringer mennesker sammen

BoligPortal er Danmarks største lejeboligportal. Da det hele foregår online, bruger vi en masse tid på at udvikle vores hjemmeside og app, så vores lejere og udlejere får den bedste oplevelse, når et lejemål afsættes til den rette lejer. Efter 20 års samarbejde kender vi både lejere og udlejeres behov rigtig godt, og vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at både lejer og udlejer er glade, når kontrakten underskrives.

 

Hver eneste dag bringer vi mennesker sammen, hvad enten de mangler et sted at bo eller har et sted til overs, som de gerne vil leje ud. Det er gratis at udleje sin bolig på BoligPortal, og vi hjælper udlejere med at finde den rette lejer blandt Danmarks mest seriøse boligsøgende.

 

Find din lejebolig på Danmarks største lejeboligportal

Hvert år hjælper vi mere end 70.000 boligsøgende med at finde et nyt hjem. Forskellige tidspunkter i livet, kræver forskellige lejeboliger. Det ved vi hos BoligPortal. Derfor har vi et bredt udvalg af værelser, lejligheder, rækkehuse, huse og villaer til leje fordelt i hele Danmark. Vi har gjort det nemt for dig at finde en lejebolig, der opfylder dine ønsker og behov. Opret en gratis boligagent, og lad os hjælper dig med at komme godt i gang med boligjagten.

 

Find din lejer blandt Danmarks mest seriøse boligsøgende

Vi hjælper både private- og professionelle udlejere med at finde den rette lejer. Dine boliger bliver vist for relevante og engagerede boligsøgende, som mangler et sted at bo. Vi giver dig et professionelt og brugervenligt værktøj, så du nemt kan starte dialogen med ansøgere. Vi passer på dine kontaktoplysninger, og hos os er du anonym som udlejer, indtil du har fundet din lejer. Mens annoncen er aktiv, bestemmer du selv, hvordan boligsøgende skal kontakte dig, så det at modtage henvendelser passer bedst muligt ind i din hverdag.

 

Ejerforhold

BoligPortal er en del af den børsnoterede mediekoncern North Media A/S, der ud over BoligPortal består af Søndagsavisen, Ofir.dk, MatchWork, minetilbud.dk, Bekey, BostadsPortal, MedieCentret Frederiksberg, Mediecentret Nordsjælland og distributionsselskabet Forbruger-Kontakt.

BoligPortal er blandt andet medlem af FDIM og FDIH.

 

Adresse og kontakt

BoligPortal logo

BoligPortal
Paludan-Müllers Vej 40 B
DK-8200 Aarhus N
Danmark

Tlf: 70 20 80 82

E-mail: info@boligportal.dk
CVR: 26722535