BoligPortal er den hurtigste vej til udlejning af din lejlighed. Vi giver dig overblikket over potentielle lejere til netop din lejlighed.

 

Det tager kun få minutter at starte udlejningen af din lejlighed.

 

Opret gratis udlejningsannonce

 

Med en gratis annonce på BoligPortal kan du nemt og bekvemt søge efter nye lejere til din lejlighed. BoligPortal er med sine flere hundrede tusinde unikke besøgende hver måned Danmarks største markedsplads for lejeboliger. Blandt de mange boligsøgende fra hele landet er der gode muligheder for at finde din nye lejer. Du kan benytte BoligPortal til at udleje alt fra værelser, deleboliger og lejligheder til rækkehuse og villaer.

 

BoligPortal gør boligudlejning til en leg. På vores hjemmeside finder du flere funktioner, som er med til at lette din boligudlejning. Som udlejer kan du ganske gratis oprette en udlejeannonce, og du kan ved hjælp af en række søgekriterier hurtigt komme i kontakt med lige netop de boligsøgende, som matcher dine ønsker. Med vores e-mailsystem er det desuden nemt at holde styr på din korrespondance med de boligsøgende.

 

Hvis du som udlejer har særligt mange boliger, du ønsker at udleje, kan vi tilbyde dig at blive oprettet som professionel udlejer hos BoligPortal. Det gør det endnu lettere at håndtere udlejningen af dine boliger. Med denne status følger en række yderligere fordele. Denne service er også ganske gratis. Klik her for at høre nærmere.

 

Læs mere om fremleje af din bolig
Læs mere om lejeperiode og opsigelse
Læs mere om fastsættelse af husleje
Læs mere om depositum og forudbetalt leje
Læs mere om udlejning af boliger under salg
Læs mere om skatteregler ved udlejning af boliger
Læs mere om udfærdigelse af lejekontrakt