Velkommen til! Du er landet hos BoligPortal – vi er Danmarks største portal for lejeboliger, hvor udlejere og boligsøgende finder hinanden.

 

Udlejerne, der bruger BoligPortal, er både private og firmaer, og i 2016 blev 50.000 boliger afsat via BoligPortal.

 

Udlejerne opretter selv deres boliger hos BoligPortal. Når vores skrappe kollegaer i Kundeservice har godkendt oplysningerne, ryger annoncerne online, hvor du kan finde dem.

 

At søge bolig på BoligPortal…
er nemt. Du kan søge efter område, boligtype, størrelse, husleje og lejeperiode. Når du har et udpluk af annoncer, der matcher dine boligdrømme, kontakter du udlejerne direkte via den enkelte annonce.

 

Gem så mange søgninger, som du har brug for – så sender vi dig en mail, når der kommer nye boliger, som matcher dine ønsker.

 

Husk lige…

 

For at kontakte udlejerne skal du have en profil. Den kan du betale for med et abonnement eller med et éngangsbeløb for en fast periode. Når du har en profil, kan du også blive kontaktet direkte af udlejere med et boligtilbud specielt til dig. Det sker flere hundrede gange om ugen, at endnu en BoligPortal-bruger bliver kontaktet på den måde.

 

 

Herunder finder du mere information om at søge og bo i lejebolig:

 

Lejekontrakt

Hvad bør der stå i en lejeaftale mellem udlejer og lejer? Hvor kan jeg finde en standard lejekontrakt? Og hvad skal jeg som lejer være særligt opmærksom på i lejekontrakten?

 

Husleje

Hvordan fastsættes huslejen? Hvad skal jeg betale udover huslejen? Hvor meget må udlejer opkræve i depositum?

 

Hvem er din udlejer?

Hvem udlejer boligen? Såvel private udlejere som professionelle udlejnings- og administrationsselskaber samt almene boligforeninger annoncerer deres ledige lejemål på BoligPortal. Der er særlige forhold, som gør sig gældende for hver type udlejer.

 

Lejeperiode og opsigelse

Hvor længe må jeg bo i lejemålet? Hvilke rettigheder og forpligtelser har jeg i forbindelse med opsigelse af lejemålet? Kan udlejer opsige vores lejeaftale?

 

Når du flytter

Hvor skal jeg melde flytning? Hvordan giver jeg besked til uddannelsesinstitutionen, tandlægen eller fodboldklubben?

 

Indflytning og vedligeholdelse

Skal lejemålet være nymalet ved overtagelse? Skal jeg selv male? Hvem sørger for eventuelle reparationer eller vedligeholdelse, mens jeg bor i lejemålet?

 

Fraflytning, opsigelse og istandsættelse

Hvordan bærer du dig ad, når du vil fraflytte en lejebolig? Hvilke frister er der for opsigelse, og hvornår skal du være ude af boligen?

 

Ansvarsfraskrivelse
Oplysningerne på disse sider skal tages som indledende orientering vedrørende boligudlejning. Informationerne er indhentet fra diverse myndigheder og øvrige instanser i juni 2010. BoligPortal fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle fejl, mangler eller fortolkninger af oplysningerne, herunder også juridisk og økonomisk ansvar for eventuelle følger af udlejning ud fra de angivne oplysninger.