Enkelhed, gennemsigtighed og menneskelig dialog er kernen i konceptet bag BoligPortal

BoligPortal blev etableret i 1999 for at gøre det nemmere for lejere og udlejere at komme i kontakt med hinanden. I dag tilbyder BoligPortal langt mere og henvender sig både til lejere og udlejere, købere og sælgere. Vi har konstant fokus på, at vores værdier – enkelhed, gennemsigtighed og dialog – afspejles i vores produkter og services, så det er det vores mere end 365.000 månedlige besøgende oplever, når de klikker ind på BoligPortal.

 

Udlejer og lejer BoligPortal

Koncept

BoligPortal er en markedsplads for udlejere, lejere og boligsøgende samt for købere, sælgere af ejerboliger. Vi skaber gennemsigtighed på boligmarkedet, og gør det nemmere for parterne at komme i kontakt med hinanden. Det betyder effektiv boligannoncering for udlejere og sælgere, mens lejere og købere nemt kan søge mellem de forskellige boliger.

 

ejerforhold

Ejerforhold

BoligPortal er en del af den børsnoterede mediekoncern North Media A/S, der ud over BoligPortal består af Søndagsavisen, Ofir.dk, MatchWork, minetilbud.dk, Bekey, BostadsPortalhåndværker.dk, MedieCentret Frederiksberg, Mediecentret Nordsjælland og distributionsselskabet Forbruger-Kontakt.

BoligPortal er blandt andet medlem af FDIM og FDIH.

 

Adresse og kontakt

BoligPortal logo

BoligPortal
P. Hjort Lorenzens Vej 2A, 3. sal
DK-8000 Aarhus C
Danmark

Tlf: 70 20 80 82

E-mail: info@boligportal.dk
CVR: 26722535